Talohaaveita

Tähän väliin muutamia kännykkäotoksia lauantaiselta vierailulta Vantaan Asuntomessuilta. Huomiseksi olisi tarkoitus pyöritellä vielä vähän aihetta Synnytys, joka lähestyy meikäläisen kohdalla uhkaavasti.

Kävimme siis asuntomessuilla, kun sattuivat kerrankin olemaan tuossa ihan lähistöllä, Vantaan Kivistössä siis. Oli mielenkiintoista kuikuilla muiden kyppäreihin, kun meillä tuo remontti on tosiaan käynnissä. Enemmän ehkä sain kuitenkin inspiraatiota tulevaisuuden kylpyhuoneeseeni, nimittäin tämä nykyinen pitää remontoida hyvin neutraaliksi – ei niinkään omien, vähän erikoisempien ideoiden mukaan. Jos rakennuttaisin kylpyhuoneen täysin itselleni, haluaisin sinne ehdottomasti lempparimessukohteeni 16 tyyliin kullanväriset hanat ja suihkut. Ja ehkä marmoripintaa. Väliaikaiseen asuntoon ei tuollaisia kannata edes harkita, ne kun voivat aika tehokkaasti käännyttää konservatiiviset ostajat pois.

Messuilla syttyi kyllä taas pieni liekki ihan ihka omaan taloon. En tiedä, mistä olen tällaisen saanut päähäni. Aiemmin olin ihan varma, etten ikimaailmassa haluaisi rakennuttaa omaa taloa. Hirveästi stressiä ja porua, kun parempi vaihtoehto on muuttaa uuteen, jonkun toisen jo valmiiksi rakennuttamaan tönöön. Mutta olisihan se vain hienoa, että voisi ihan itse päättää kodistaan rakenteista alkaen. Ehkä joskus? Minun unelmien talo olisi kiveä, supermoderni ulkomuodoltaan ja tietysti pinnaltaan valkoinen. Ja siinä olisi iiiiisot ikkunat!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tämä talo on ulkoa lähellä omaa, unelmieni taloa. Ja tuo betonisen näköinen pöytä on upea!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Poreallas omalla kattoterassilla kelpaisi…

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kohde 16 oli suosikkini sisustuksellisesti.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tältä näyttäisi kylpyhuoneeni, jos rakennuttaisin sen oman makuni mukaisesti.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Marmoria ja kultaa!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ps. Bola-arvonta on päättynyt, ja olen arponut voittajaksi Marjon! Hänelle on lähetetty sähköpostia.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.