Odotusta…

Tämä blogin pitäminen kavaltaa ikävästi meidät odottajat: jos uutta postausta ei kuulu pariin päivään, ruutujen toisella puolella spekuloidaan jo varmasti mahdollisesta synnytyksestä. No, täällä ei ole synnytetty, mutta voi niitä aikoja (toissapäiväisiä) kun en tiennyt, miltä supistus tuntuu. Nyt tiedän ja voin kertoa, etteivät ole kovin mukavia. Bloggaaminen ei nyt huvita, mutta kiitos paljon rohkaisevista sanoista edelliseen postaukseen. Palataan myöhemmin!

4 Comment

  1. Tsemppiä odotteluun! Täällä odotellaan myös, tosin laskettuunaikaan vielä muutama päivä aikaa!

  2. Tsemppiä viimesiin hetkiin! Kohta se nyytti on sylissä joka tapauksessa <3

  3. Täällä jännitetään, miten siellä menee. Toivottavasti kaikki hyvin! ♡

  4. Onnea paljon pikkuisesta! Susta tulee niin hyvä äiti! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.