Mustatukkainen tyttö

Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja onnitteluista! Toki aion jatkaa äitiysbloggaamista, pelkäksi raskausblogiksi Mutsie ei jää! Postaustahti tässä alussa on toki vähän hiljainen, mutta katsotaan miten homma lähtee käyntiin. Palataan taas pian, toivottavasti maltatte olla kärsivällisiä!

IMG_20150724_104558

Sipe on tietysti maailman kaunein.

8 Comment

 1. Tottakai olemme kärsivällisiä! 🙂 Palaat blogin pariin sitten kun hyvältä tuntuu… Tsemppiä äitiyteen! ♡ Niin kauniit hiukset! Synnytitkö muuten alateitse vai oliko kyseessä sektio?

 2. Voimia, jos nukkuminen jää vähiin 🙂 Ja onnea prinsessasta! Kyllä täällä maltetaan odotella kuulumisia, kohtahan se vasta oma mammaloma pyörähtää käyntiin kun nyt vkot 26, sitten sitä vasta enäättääkin blogia lukemaan

 3. Onnea pienen tuuheatukkaisen tytön johdosta!
  Hienoa kuulla, että jatkat bloggaamista myös vauva-ajasta.
  Kaikkea hyvää teidän perheelle!

 4. Nyt täytyy kyllä antaa negatiivista palautetta sun blogista! Se on saanut minussa aikaan mahdottoman vauvakuumeen! Vauvat on ihania.

  Muistan, kuinka itse esikoisen synnyttyä tajusin, että eihän siinä synny vain pelkästään se vauva. Vauvan syntyessä syntyy myös äiti ja isä. Syntyy mummot ja ukit, tätejä ja setiä, serkkuja ja enoja, siskoja ja veljiäkin ehkä joskus.
  Oikein mukavaa vauva-aikaa sinulle ja perheellesi! Pieni tyttösi on aivan ihana. Odotan blogisi jatkoa innolla.

 5. Oi voi. ♡
  Kyllä me muut täällä ootellaan. Nauttikaa te nyt ainutlaatuisista hetkistä. Tai ainakin yrittäkää. Vauva on niin suuri mullistus, että luvan kanssa saa olla vähän sekaisin. Ja kun muistaa, että negatiivisetkin tunteet on sallittuja, jos sellaisia tulee.
  Jäämme odottamaan kuulumisia. 🙂

 6. kurjakissa says: Vastaa

  Hurjan paljon onnea perheelle täältäkin! Kaunis on tukka tytöllä. 🙂 Nyt kannattaa keskittyä vain siihen olennaiseen eli uuteen perheenjäseneen eikä mitään stressiä mistään muusta. <3

 7. Voi mikä ihanuus! <3 Nauti tosiaan vauvasta nyt täysillä, äläkä stressaa kirjoittelusta! On kuitenkin aivan ihanaa jäädä seuraamaan sun blogia ja äitiystaipaletta. Aina kun oon avannut sun blogin ja lukenut uuden postauksen tuntuu kuin juttelisi hyvälle ystävälle, joka on samassa elämäntilanteessa! Kiitos hurjasti upeasta blogista! (Täällä odotellaan, että saadaan oma nyytti kainaloon viimeistään kahden viikon päästä).

 8. oi, onnea kovasti <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.