E niin kuin…

Maalla on sitten mukavaa. Nytkin mummi ja mummo ottivat ja lähtivät vauvan kanssa ulkoilemaan ja minulla on hetki aikaa bloggailla. Tosin vauvahan nukkuu vielä niin paljon, että ehtisin muutenkin ihan loistavasti tehdä vaikka mitä, mutta pari ensimmäistä viikkoa ovat menneet ihan haahuillessa, lepäillessä ja toipuessa ja niinhän tämän ajan kuuluu mennäkin.

koru3

Ideakoru-pajalla tehdään muuten nykyisin ihania kirjainlaattakoruja ja minäkin sain oman rannekoruversion tyttömme nimikirjaimella. Nimi alkaa siis E:llä mutta enempää en täällä blogin puolella nimestä paljasta. Kerron täällä jatkossakin vauvasta sensuroidusti Sipenä.

koru1

PS. Siskon blogin puolella Ideakorun kirjainlaattakorun kaulakoruversio, jos joku kiinnostui!

3 Comment

  1. Voi, aivan ihastuttava kuva teistä! Ja ihana tuo koru! <3 Mä tykkään myös E:llä alkavista nimistä ja muutama sellainen on harkintalistalla meidänkin pikkuiselle. Odottelen täällä innoissani aina uusia postauksia, mutta ymmärrettävää, että haluat rauhoittaa ekat viikot, eli nauti niistä täysin, äläkä huolehdi bloggaamisesta! 🙂

  2. Henrika says: Vastaa

    Ihania vauvantuoksuisia viikkoja <3 E on hyvä kirjain tytölle! Terkuin Eedlan äiti 😉

  3. Voi ei! Olisin niin halunnut kuulla Sipen etunimen… Ymmärrän täysin ettet nimeä halua paljastaa mutta se olisi niin kiva tietää… 🙂 Kun nimen tietää, vauvan persoonallisuuskin tulee paremmin esiin… Mutta mennään Sipellä, sekin hyväksytään! 😉

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.