Päivän asut

Ihan en ollut osata poseerata ollenkaan, niin kauan on viimeisistä asukuvista. Nyt napattiin pitkästä aikaa kuvat äidistä ja tyttärestä, kun molemmilla oli kerrankin päällä jotain järkevää ja meikäläisenkin naamassa meikkiä ehkä toista kertaa sitten synnytyksen.

Poistuimme kuplasta käydäksemme ystäväpariskunnan luona ja takaisin tultiinkin sitten vähän eri tamineissa. Sipe kun päätti heittää harvinaiset selkäkakat ystäväni sylissä. Ihan kirjaimellisesti juuri kun pääsin sanomasta, ettei hän sellaisia juuri harrasta. Hoitolaukusta uupuivat tietysti juuri silloin vaihtovaatteet, mutta onneksi oltiin kylässä lapsiperheen luona ja saatiin ylle lainavermeet.

Olen aivan onneton tuon hoitolaukkuni kanssa, sieltä puuttuu aina jotain. Viime kerralla rintakumi ja toissa kerralla vaipat. Mitäköhän kummaa teen hoitolaukulla ylipäätään, jos sieltä puuttuvat ne kaikista oleellisimmat?

Äitiys + hajamielisyys + univelka = harvinaisen huono yhtälö.

vauvaasu vauvaasu2

Tuolle meikäläisen reuhkalle on tehtävä jotain asap!

vauvasu3

Neule & Other Stories // paita ja vanhat housut H&M // kengät Zara // laukku Louis Vuitton // aurinkolasit Dolce Gabbana

1 Comment

  1. Ihania kuvia! 🙂 Mun hoitolaukkutouhu on ihan samanlaista, aina puuttuu jotain. Ja prosentuaalisesti tarkasteltuna meilläkin suurin osa (harvoista) niskakakoista on sattunut reissussa: häissä, metsässä, kaupassa, autossa. Joista viimeksi mainitussa sitten vaipan vaihdon yhteydessä sain uusintaerän suoraan päälleni. Itsellekin pitäisi hoksata aina pakata vaihtovaatteet…

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.