Ihana talo!

Pieni vinkkivitonen perjantaihinne. Ajattelin vinkata tästä uudiskohteesta Vantaalla – täysin itsekkäistä syistä tosin (kohde Etuovessa ja Oikotiellä). Olemme varanneet yhden kauniista pienistä omakotitaloista, jotka toivon mukaan nousevat Vantaan idylliseen Jokivarteen. Kuusi taloa valmistuvat ensi kesäkuuksi, jos meidän ja yhden toisen nuoren perheen lisäksi parin viikon sisällä tehdään kolmaskin varaus.

Meitä kohteessa ihastuttaa tietysti uutuus ja kaunis arkkitehtuuri. Haaveilemme uudesta talosta, mutta meistä ei oikein ole sellaista itse rakennuttamaan. Vanhaakaan emme missään nimessä halua remontoida. Siksi uudiskohde sopii paremmin kuin hyvin! Saamme valkata omia pintamatskuja, mutta muuten sen rakentamisesta ei liiemmin tarvitse stressailla. Nuo olohuoneen isot ikkunat ovat niin upeat – olen jo pitkään nähnyt itseni istumassa ensi syksynä divaanissa, takkatulen loimussa katsellen uutta kotikatuani noista ikkunoista.

kiiltomadontie kiiltomadontiee

Hinta on sekin oikein sopiva ja erityisesti kiinnostavat pienen omakotitalon edulliset asumiskustannukset, joihin pystyy itse vaikuttamaan. Kyseessä on siis tosiaan kuusi omakotitaloa, ei erillistaloa. Me haaveilemme varaavasta takasta, jolla lämmityskuluja pystyy talvella pienentämään entisestään.

Jokivarsi on suhteellisen kaukana Helsingin ytimestä kilometreissä, mutta ajallisesti ei niinkään. Tsekkailin, että julkisilla ja autolla Helsingin keskustaan pääsee melkein samassa ajassa kuin nykyisestä kodistamme Pohjois-Helsingistä. Tontti on aivan ihanalla paikalla! Olemme käyneet siellä pari kertaa ja lähikadut ovat ihan kuin joitain Wisteria Laneja 🙂 Todella miellyttävää omakotitaloaluetta siis.

Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä kohteen välittäjään Samiin! Tai jos tiedät jonkun, joka etsii edullista uutta omakotitaloa pääkaupunkiseudulta, vinkkaa ihmeessä tästä kohteesta! Naapurit ainakin ovat ihan loistoja, hehee 😉

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.