Luonnonkosmetiikkaa vauvalle

Olemme saaneet testiin erilaisia vauvojen pesutuotteita ja voiteita ja niistä yksi on noussut ylitse muiden: Mádaran vauvatuotteet! Muotiblogiani lukeneet tietävät, että minulle yksi kosmetiikkatuotteiden tärkeimpiä ominaisuuksia on hyvä tuoksu. Vauvantuotteissa ei kuitenkaan ymmärrettävistä syistä löydy (keinotekoisia) hajusteita. Ilokseni näissä Mádaran vauvatuotteissa (Protective Baby Cream -voidetta lukuun ottamatta) kuitenkin on luonnollinen tuoksu, jonka ainakin minä vauvalleni suon.

Synteettisiä tuoksuja ei siis Mádaran tuotteista löydy. Sen takaa ECOCERT-sertifikaatti, joka kertoo täysin luonnollisesta ja ekologisesta kosmetiikasta. Se kieltää synteettisten tuoksujen, synteettisten säilöntäaineiden, kuten parabeenien, mineraaliöljyjen, propyleeni glycolin ja muiden synteettisten aineiden käytön.

madara1

Meillä käytössä on myös Oat & Linder Flower Shampoo, joka uupuu kuvasta. madara2

Erityisesti Mádara Cocoa & Plum Creamy Oil -vauvaöljy tuli meidän hoitopöydälle jäädäkseen. Tämä menee ehdottomasti ostoslistalle heti, kun testiin saamani purkki on tyhjä. Vaipanvaihtohetket eivät olisi mitään ilman tätä huumaavan hyvältä tuoksuvaa, kaakaovoita ja luumua sisältävää öljyä. Vaippaihottumasta ei ole ollut vielä merkkiäkään, kun sivelen tätä erityisesti vaipan alle jäävälle iholle joka päivä pesujen jälkeen. Luumuöljyn luvataankin suojaavan ja ravitsevan ihoa ja vähentävän ihon kuivumista ja hilseilyä.

Mitä pesu- ja hoitotuotteita te käytätte vauvalle?

4 Comment

  1. Noi on ihania! Erityisesti CREAMY OIL. <3

  2. LV:n tuoksutonta saippuaa, jos tarvitsee. Bepanthenin voidetta tuli ihan aluksi käytettyä taipeissa vaippa-alueella ja kevyttä Lipolanin voidetta kaulapoimuissa. Manteliöljy odottaa kaapissa, mutta en ole vielä käyttänyt. Vaippaihottumia ei ole näkynyt. Vaihdan kyllä vaippaa ihan hysteerisesti, kun en kestä ajatusta, että siinä ihon lähellä on pissaa. Unilta en sentään herätä pissavaipan vuoksi.

    1. Nykyajan vaipat on niin imukykyisiä, että kyllä lapsi kestää vähän isommankin pissan vaipassaan, niin voisikohan äiditkin.. Vaippoja kertyy niin järjettömästi kaatopaikoille luontoa kuormittaan muutenki, että huh 🙁

  3. Pikkumies ei onneksi ole äitiinsä tullut ihoasioissa, joten meillä ei oikeastaan ole tarvinnut käyttää Liberon kylpyöljyä lukuunottamatta mitään. Tarpeen vaatiessa on vaippa-aluetta rasvattu ihan Ainun hoitovoiteella/Avonin nappy rash-voiteella ja kasvoille laitettu Aqualan L:ää tai Niveaa, kun ihan mininä otsalla oli hieman karstaa ja nyt ensimmäiset kylmät kelit näyttävät poskia kuivattavan. Toivottavasti jatkossakaan ei tarvitse hirveästi rasvojen ja öljyjen kanssa läträillä, niin päästäisiin helpommalla. 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.