Viime aikoina

Apuaaah, blogin luonnoksissa tönöttää seitsemän keskeneräistä postausta, sähköposti ja Facebookin messenger vilkuttavat loputtomasti vastaamattomia viestejä ja kylpyhuone tulvii pesemättömiä pyykkejä ja lajittelemattomia pestyjä pyykkejä. Viikonloppuna olen kuitenkin halunnut ottaa ihan rennosti, juoruta sydämen kyllyydestä kylään tulleen siskon kanssa, herkutella noutothaikulla, juhlia Sipen serkkupojan kolmevuotissynttäreitä ja ulkoilla ihanassa säässä. Palaillaan niihin luonnoksiin ensi viikolla. Tässä vähän kuulumisia ja tekemisiä kännykuvituksella:

kollaasi1

Otan kerran viikossa muutaman tunnin omaa aikaa kodin ulkopuolella ja jotenkin jännästi siihen on tainnut kuulua joka ikinen kerta sushi. Yksin Jumbon Hanko sushissa tai Johannan kanssa keskustan sushirafloissa. // Syksyn lempparihuulipuna, Lumenen 89: Kuunvalo. // Aivan ihana Lindexiltä saatu leopardihaalari ehti olla Sipen yllä kaksi kertaa ennen kuin jäi pieneksi. Pakkaan pieneksi jääneitä vaatteita jatkuvasti kyyneleet silmissä pois. // Olemme repineet aivan liian paljon huumoria Face Swap -sovelluksesta. Vanha juttu, mutta voin kertoa, että vitsi pääsee aivan uusin sfääreihin, kun swäppää aikuisen naaman vauvan kanssa. // Käväisimme Johannan kanssa Moëtin 250-vuotisjuhlissa. Oli aivan superkivaa, vaikkemme hirveän myöhään voineetkaan juhlia. // Juhlimme miehen kanssa ensimmäistä hääpäiväämme Farangissa herkutellen. Mielettömät sapuskat ja molemmat mummit onnellisina vauvaa hoitamassa. // Näissä maisemissa lenkkeilemme Sipen kanssa joka päivä. Ei uskoisi, että kuva puimurista joen rannalla on otettu Helsingissä lokakuussa. Voi kun tämä syksy kestäisi kevääseen asti. Talvi, sinua ei kaivata. // Omaa aikaa voi ottaa myös kotona. Nautiskelin viinilasillisesta, hius- ja kasvonaamioista sekä saunan rauhasta kotona, kun mies viihdytti Sipeä oven toisella puolella. Teki terää! // Näissä tamineissa lastensynttäreillä. Mihin sitä muotibloggaaja tavoistaan pääsisi.

 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.