Ire snäppää!

laaa

Olin ihan varma vielä kaksi päivää sitten, etten jaksa innostua Snapchatista. Tuntuu nimittäin, että sosiaalisia medioita on jo muutenkin ihan liiaksi, enkä ehdi muitakaan päivittää niin usein kuin ”pitäisi”. Viikonloppuna aloin kuitenkin kavereiden snäppäillessä innostua sovelluksesta ja latasin sen itsellenikin eilen. Meillä piti olla someton sunnuntai, mutta poikien pelastessa Änäriä me Erikan kanssa harhauduimme sittenkin Instagramiin ja Facebookiin. Ja kaiken kukkuraksi latasin illalla itselleni vielä uuden sosiaalisen median. Miten meni someton sunnuntai noin niinku omasta mielestä…?

Mietin aiemmin myös, etten ole kauhean kiinnostunut videoiden tekemistä. En itse asiassa ole koko kahdeksanvuotisen blogiurani aikana tainnut julkaista yhtäkään videota! Saavutus sekin. Lisäksi rakastan esteettisyyttä ja saatan usein hioa jotain yhtä Instagram-kuvaa vaikka kuinka kauan, jotta se olisi tarpeeksi kaunis julkaistavaksi. Snapchatin rosoiset kuvat kera karseiden emojien ja sateenkaarikielien eivät siis ihan heti napostelleet. Kunnes tuli eilinen ja kauniit Instagram-kuvat alkoivat yhtäkkiä suorastaan kyllästyttää. Tällaista rentoa ja rumaa snäppäilyä sen kuuluu nyt olla!

No, se selittelystä. Olen siis nyt Snapchatissa nimellä irenenaakka. Tililtäni löytyy atm muun muassa Sipen iltajutustelua ja mieheni minulle järkkäämä toivelahja: terkut VilleGallelta, johon olen toivottoman ihastunut. Ihan oikeasti vähän punastutti, kun katsoin tuon videon! Olen taantunut Vain elämää -sarjan myötä pikkutyttöfanin tasolle. Ville on niiiiin ihana! Mieheni ei kuulemma ole mustasukkainen, koska hänellä on sentään tyttärensä.

Seurata siis saa ja kertoa seuraamisen arvoisia snäppäilijöitä! Ilmianna vaikka itsesi!

5 Comment

  1. Jee, kiva kun oot Snäpissä! Meikähän se siellä jorisee säännöllisen epäsäännöllisesti nimellä plusmimmi 🙂 Täytyy lisätä sut heti NYT!

  2. Haha kyllä siihen snapchattiin vaan kummasti jää koukkuun! Minä olen siellä nimellä tiiaxxo 🙂

  3. Jesh, kiva saada lisää katseltavaa! 😛
    Mulla on ollu pikku lepotauko, mut nyt alkaa taas snäppisormea syyhyttää. Löydyn nimellä annijaask ! 🙂

  4. Höh, mulla ei ainakaan näy sun snapit! 🙁 Onko sun mystory varmasti julkinen?

    1. Apua, oon amatööri! Näköjään vain mun kamut (?) pystyi näkemään mun snapit. Sorryy 😀 nyt updeittasin

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.