Isänpäivälahjaksi miesten LivBox

Elämääni putkahti vauvan mukana yksi juhlapäivä lisää, jolloin olisi suotavaa muistaa puolisoa jollakin tavalla. Meidän pienessä perheessä nimittäin juhlitaan ensimmäistä kertaa isänpäivää. Se on tietysti ihana päivä ja sai aivan uuden merkityksen tänä vuonna. Oma isäni menehtyi kolme vuotta sitten, joten isänpäivänä muistelen rakasta isääni haikeudella ja toisaalta juhlin toista elämäni tärkeintä isää. Oman tyttäreni isää.

Pienimuotoisen ongelman tämä päivä teettää minulle siinä mielessä, että olen susihuono keksimään ihmisille lahjoja. Ainakin jos toinen ei ole toivonut etukäteen mitään tiettyä juttua. Isänpäiväksi miehelle sopii mielestäni parhaiten joku hemmottelulahja ja tähän tarkoitukseen oiva paketti on miesten oma LivBox.

jaakko1

livbox1Yllätystuotteita sisältävä LivBox on lahjan antajalle todella helppo vaihtoehto, sopivan hintainen ja varmasti saajalleen mieluinen. Oma mieheni on ainakin jatkuvasti meikäläisen kaapilla varastamassa milloin sampoota ja milloin huulirasvaa. On siis aika saada vähän lisää kauneustuotteita hänenkin varastoihinsa. Boksi sisältää miesten peruskosmetiikkaa ja sen arvo ylittää reilusti lahjan hinnan.

Poiketen meidän tyttöjen LivBoxista miesten ylläriboksi ilmestyy vain satunnaisesti. Se on todella suosittu ja syksyn boksikin myytiin nopeasti loppuun lokakuussa. Uuden erän myynti alkoi lokakuun lopulla ja nyt tehty tilaus ei ehdi enää isänpäiväksi, mutta tee kuten minä: tilaa nyt ja anna miehelle sunnuntaina lahjakortti LivBoxiin. Itse paketti kolahtaa postiluukkuun sitten  joulukuussa.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä pakkauksia on tuttuun tapaan rajoitettu erä! Hintaa LivBoxilla on postikuluineen 19,90 euroa ja tilauksen pääset tekemään tästä. Tilaus on kertaluontoinen.

miestenlivbox

Toivottavasti uudessa LivBoxissa on jotakin parranhoitoon liittyvää. Meidän ukon naamapöheikkö alkaa olla jo melko epäsiistissä kunnossa. Koska saamme itsekin uuden boksin käsiimme vasta joulukuussa, tämän yhteistyöpostauksen kuvituksena upea 1900-luvun alun (?) miesten kauneusboksi 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.