Muotibloggaajan paluu?

No ei sentään kuitenkaan. Päätin aiemmin, että pysyttelen blogini aihealueiden suhteen suht tiukasti vauvajuttujen ja perhe-elämän ympärillä, muotiblogia kun tuli kirjoitettua ihan kyllästymiseen asti. Mutta välillä ne vanhat tavat nostelevat päätään ja tekee mieli napata vanha kunnon päivän asu -kuva. Toisaalta tuntuu vähän hölmöltä ottaa vaatekuvia kotitiellä, kun nykypäivän muotibloggaajilla on tuhansien eurojen kuvauskalusto ja/tai ammattikuvaaja sekä mielettömiä kuvauslokaatioita. Ketä siis kiinnostaa meikäläisen kotikutoiset asukuvat enää nykyisin?

Pähkäilin tämän homman kuitenkin niin, että blogin nimen mukaisesti tämä blogi kertoo tästä mutsista. Joka välillä haluaa ottaa asukuvan nopsasti kotitiellä, kun vauva on päiväunillaan. Joka välillä innostuu muustakin kuin uusista vauvantarvikkeista, esimerkiksi Feeluniquesta tilatuista Nyxin huulilakoista. Jotka muuten pysyvät huulilla kuin unelma! Oranssiin taittava Morocco on enemmän kesäsävy, mutta suklainen London on tämänhetkinen lempparini.

marraskuu4 marras

marraskuu3

Takki Zara // paita Balmain X H&M // housut H&M // kengät CK by Calvin Klein // laukku Louis Vuitton

4 Comment

  1. Päivän asu kuvia lisää! 🙂 onhan nekin osa äitinä olemista, miten pukeutua kun on liikkeellä yksin tai vauvan kanssa. Miten pukeutua tyylikkäästi esim kylään kun joutuu konttaamaan lapsen perässä tai imettämään. Miten näyttää nopeasti tyylikkäältä ja freesiltä kun aikaa on vähemmän ”tälläytyä” 🙂 ja ei ammattikuvaajia, lokaatioita jne! Itse olen esteetikko henkeen ja vereen. Itse olen 2- ja 4-v poikien äiti. Rakastan vaatteita (en niinkään muotia vaan kauniita, kestäviä, ajattomia vaatteita joissa on kuitenkin jotain särmää) ja meikkaan ja laitan hiukseni päivittäin. Myös raskausaikana ja äitiyslomalla. Mutta koska aikaa on vähän olosuhteet ei aina niin tyylikkäät (esim vaatteet pitää kestää tahmaisia käsiä ja olla mukavia kun kaivat pikkuautoja sohvan alta ja kengillä pitää pystyä juoksemaan karkaavan lapsen perään ja hiusten ja meikin pitää olla aamulla valmiit 10-20 minuutissa) on kaikki vinkit ja inspiraatio tervetulleita 🙂

    1. Ja esim tässä päivänasussa mahtavat housut! Näyttävät todella tyylikkään vähäeleisiltä mutta niillä varmaan onnistuu myös kyykistely ja tavaroiden kaivaminen sieltä sohvan alta 🙂 olisi kiva kuulla mitkä on sun luottovaatteita, asuja jne kun pitää ottaa huomioon mukana kulkeva lapsi 🙂

  2. Moikka, olen ollut intohimoinen blogisi lukija siitä asti kun jotenkin vahingossa tänne kesällä eksyin ja huomasin sinun odottavan myös pienokaista, itse sain siis esikoispoikani syyskuun alussa. Nyt haluasinkin tehdä postaustoiveen. Aiheena vauva-arjen ”negatiiviset” puolet, lähinnä siis vastoinkäymiset mitä olet kokenut esim. vauvan hoidossa tai hänen terveydessä, toivon toki ettei sellaisia edes ole ollut. Omalla vauvallani on ollut vatsavaivoja ja nyt ongelmana on erityisesti ripulointi, eli kakkaa tulee jatkuvalla syötöllä, jos ei muuta niin ainakin ”märkiä pieruja”.Tästä johtuen(mahdollisesti) riesana on jatkuva vaippaihottuma. Tämän vuoksi lääkärikeskus on tullut valitettvan tutuksi. Vaikka olenkin omasta mielestäni positiivinen ihminen, tämän tyyppinen vertaistukipostaus olisi siis erittäin tervetullut. Olen ollut erittäin iloinen että olet muuten vaikuttanutkin kirjoittavan hyvin totuudenmukaisesti arjesta ym, ilman kaunistelua kaikkinen huonoine kuin hienoinpine puolineen. Toivon kaikkea hyvää perheenne vauva-arkeen, nautin suunnattomasti blogistasi, kiitos!

  3. Naksuttelija says: Vastaa

    Lisää asukuvia! Luin jo muotiblogiasi parikin vuotta ennen mammablogia ja kyllä näitä muotijuttujakin tänne saa tulla vauvauutiset ohella. 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.