Toivepostaus: Vauvajoulukortit

Tämä tulee nyt hiukan myöhään, mutta vielä ehkä ehtii napata vauva-aiheiset joulukorttikuvat! Minulla ei ole ollut koskaan tapana lähettää joulukortteja, koska a) en ole oikeastaan yhtään jouluihminen muutenkaan ja b) olen laiska. En usko, että vauvan tulo perheeseen muuttaa tapojani. Olen muutamana vuonna laittanut joulukorttirahat hyväntekeväisyyteen, aina kodittomille eläimille. Onhan se toki vähän tekosyy, sillä aivan kuin en voisi sekä lähettää joulukortteja että laittaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Otan kuitenkin jo joululahjoista sen verran stressiä, että kortit saavat nyt meidän perheen osalta jäädä.

joulusipe copy

Kehotan muutenkin etenkin äitejä karsimaan aivan kaiken turhan murehtimisen ja stressinaiheen elämästään. Tee vain sellaiset asiat, jotka on aivan pakko tehdä! Kotia ei esimerkiksi ole ihan pakko puunata koko ajan, mutta nukkuminen on välttämätöntä. Jos siis univelka painaa ja lapsi nukkuu päikkäreitä, ota itsekin nokoset, älä siivoa. Äläkä ainakaan lähettele mitään joulukortteja.

Jos kuitenkin välttämättä haluat lähettää kortit tai vaikka ottaa Facebookiin kivan vauva-aiheisen joulukorttikuvan, paras inspiraationlähde on tietenkin Pinterest. Keräilin muutaman kivan inspiskuvan Christmas cards -kansiooni teitä varten! Nämä omat, hyvin simppelit joulukorttikuvat otin ihan pikapikaa: kuvan ottamisessa meni muutama minuutti. Vauva peiton alle asetetun tyynyn alle ja taustalla Happy Lightsit. Koira tönöttämään viereen ja sitten vain vauvalle hymyä maanittelemaan. Rakastan selailla erilaisia fontteja ja yleensä valkkaan kirjasinlajini DaFontista.

Yllä tytöllä on Lindexin pipariaiheinen yökkäri eli helpoimman kautta tässäkin. Sipe ihmettelee tuossa ensimmäisessä kuvassa ainoaa kotoamme löytynyttä joulukuusenkoristetta, mutta toinen hyvä jouluaineinen esine lapsen käteen on esimerkiksi karkkitanko.

joulusipecopy2

 

 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.