Valkoisen käytännöllisyydestä

Minulta on kyselty Lekmeriltä saamamme BabyBjörn-sitterimme värin käytännöllisyydestä (meillä siis käytössä valkoinen Balance Soft Mesh). Vaikka Sipe on varsinainen sinappikone, olen todella tyytyväinen sitterimme värivalintaan. Se sointuu kauniisti meidän kodin sävyihin ja on muutenkin mielestäni kaunein sitterien värivalikoimasta. Sitteri on saanut monen monta kertaa osumaa falskaavasta vaipasta, mutta tahrat ovat lähteneet hyvin pesussa pois. Kangas on helppo vetää irti rungosta ja läikät ovat kaikonneet neljässäkympissä pesukoneessa. Pesun jälkeen tuoli on kuin uusi. Tummemmassa pinnassa läikät eivät niin helposti näkyisi, mutta täytyisihän kangas joka tapauksessa pestä puhtaaksi.

Tuoli pesun jälkeen:

bbpinta

Suosittelen siis varauksetta sävyä ja etenkin tuota mesh-pintaa! Sitteriä itsessään jaksan kehua kaikille jatkuvasti, se on meidän tytön lempipaikkoja edelleen, kun jaloilla saa potkittua itselleen kunnon vauhdit.

bb1 bb2 Rohkaisen muutenkin vaaleita värejä rakastavia vanhempia pitämään kiinni lempparisävyistään – ainakin vauva-aikana. Minä en ainakaan ole kertaakaan kironnut valkoisia vaatteita tai muita pintoja. Tahmakätisen taaperon kanssa tilanne voi varmasti olla eri. Kauhistelin jo ennen Sipen syntymää leikkimattoja ja leluja, joista löytyy kaikki sateenkaaren värit eikä meiltä edelleenkään sellaisia löydy. Yksinkertainen on valttia ja luonnollisuus kaunista.

PS. BB:n sitterit näyttäisivät olevan Lekmerillä parhaillaan alessa!

bb3

3 Comment

  1. Oon ollu samaa mieltä valkoisen käytännöllisyydestä (ja ihanuudesta) tähän asti, kunnes vauvamme on alkanut syödä kiinteitä. Pari bodya on mennyt pilalle kun porkkana- tai mustikka tahrat ei lähde millään pois, ellei niitä heti jynssää sappisaippualla. Nyyh!! T: valkoisen rakastaja

  2. Onko teillä muuten joku neutraalin värinen leikkimatto tai vastaava? Ja jos on niin viihtyykö tyttö siinä ollenkaan?
    Itsekään en pidä siitä että kaikki lastentarvikkeet niin kirjavia, mutta toisaalta vauvat näkevät ne kirkkaat värit paremmin ja siksi tuntuu että jos leikkimaton hankkii niin pakko varmasti tyytyä kirkuviin väreihin…

  3. Meillä on jos jonkinmoista väriä ja lelua, mutta enpä usko että värien kirjo heilauttaa 2,5vuotiaan päätä suuntaan tai toiseen. Värillä on taatusti tehokkaampi vaikutus valkoisessa kodissa!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.