Joululomalla

Joululomalla minä…

uvkollaasiBLOGIIN

…lepäsin ja ulkoilin paljon. Söin hyvää ruokaa (liian) paljon. Join ensimmäistä ja viimeistä kertaa alkoholitonta punaviiniä (hyi!). Saunoin ja hemmottelin itseäni. Hermostuin koiriin, joista tulee yhdessä kamalia räksyttäjiä. Kävin salilla. Otin kuvia ja väritin anopilta joululahjaksi saamaani värityskirjaa. Join glögiä kakluunin lämmössä. Juhlin vuoden vaihtumista Jaakon, Sipen ja koirien kanssa herkutellen. Näin keittiön ikkunasta upean ilotulituksen, johon harjavaltalaisporukka oli laittanut kasoittain rahaa. Söin aivan järkyttävän määrän suklaata.

uvkollaasiblogiin2uvkollasens

Joululomalla Sipe…

uvkollaasiblogiin4

…oli ensimmäistä kertaa keilaamassa ja pomputteli hallilla tyytyväisenä sitterissään katsellen muiden touhuja. Söi bataatti- ja perunasosetta, joista jälkimmäinen oli erityisesti mieleen: odotti perunaa ensimmäisen lusikallisen jälkeen suu auki. Kääntyi ensimmäistä kertaa suhteellisen hallitusti vatsaltaan selälleen (jouluaattona). Oli vasta toista tai kolmatta kertaa elämässään kylvyssä (olemme alusta asti peseytyneet suihkussa, nyt harjoittelemme kylpemistä ensi viikon vauva-uintia silmällä pitäen). Harjoitteli Stokken kantorepussa (saatu) oleilua kasvot menosuuntaan, jotta Kanarian-reissulla olisi siinä kuin vanha tekijä. Viihtyi mummin jumppamatolla, koska sai sen pinnasta mukavasti kiinni paljailla varpailla ja sormilla.

1 Comment

  1. Uinnista tulee varmasti mukavaa! Meidän perhe on käynyt marraskuusta lähtien, ja kaikki tykätään kovasti. On ollut ällistyttävää nähdä, miten tyttömme oppi muutaman kerran jälkeen pidättämään hengitystään, myös kotona suihkussa, sukelluskehotuksen kuullessaan. Meidän pieni, joka ihan vasta äsken oli pelkästään vaistojensa varassa, on oppinut meiltä jotain! Riemukkaita uintihetkiä teille!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.