Kuulumisia

Oi ja voi, yksi pölvästi täällä kirjoittelee, joka ei oppinut järkyttävästä selän niksahduksesta muutama kuukausi sitten mitään, ei tehnyt asialle mitään ja on jälleen aivan selkävammainen. Kaikkien muiden vaivojen lisäksi sama tyyppi potee vielä pahanlaatuista imetysdementiaa, joka osaltaan johti siihen, että kameran laturi jäi joululomareissulle ja blogikuvat ovat täten laatua kännykkä. Plää. Olisi vaikka mitä kerrottavaa kantoreppuilusta, vaatekaappien järjestämisestä, syöttötuolista, omasta uudesta laukkupanostuksesta ja niin pois päin, mutten oikein malta kertoa mitään ilman kunnollisia kuvia. Ajatuksissa on pyytää sisko kamera-apuun lähipäivinä ja napata samalla kerralla kaikki puuttuvat kuvitukset.

Sain nyt fysioterapia-ajan ensi viikon perjantaiksi – pakko laittaa tämä selkähomma kuntoon. Pari viimeistä yötä on mennyt valvoessa, kun selkäkipu on säteillyt aina sääreen asti. Kipulääkkeistä ei oikein ole ollut apua. Onneksi äiti riensi jälleen apuun ja tekee esimerkiksi tässä blogatessani lumitöitä pihassa. Täytyy katsoa, onko fyssarista hyötyä vai käännynkö jälleen vanhan tutun kiropraktikon puoleen vai haenko helppiä teidän lukijoidenkin suosittelemalta osteopaatilta. Anyhow, selkävaivat suck.

Keräilin vähän kännykästä talteen kuvia, mitä viime päivinä ollaan puuhailtu:

kollaasimuok

Sipe sai ihan ihka ensimmäisen oman passinsa. Minusta on niin hupsua, että vauvoillakin on omat passit ja sitten viiden vuoden päästä, kun he ovat ihan erinäköisiä kuin passikuvassaan, he matkustavat kuitenkin sillä samalla passilla. Aw. Sipen passikuvaus meni aivan loistavasti. Siihen vain kököttämään iskän käsille, räps, räps ja kuva oli valmis. // Kumiankat ovat avain mukaviin kylpyhetkiin ja onnistuneisiin vauvauinteihin. Harmi että eräs epäonninen yksilö joutui koiran hampaisiin. // Tilasin Lekmeriltä tuon punaisen UV-suojalippiksen etelänreissua varten. Sipe näyttää ihan pikkupalomieheltä sen kanssa. // Vastoin kaikkia odotuksia vauvan sisäpäikkärit onnistuivat todella hyvin kovilla pakkasilla. Hän nukkui äänieristetyssä ylimääräisessä makkarissamme (eristyksen entisen omistajan musiikinkuuntelua varten (?)) pari tuntia parina päivänä. Ikkuna oli hiukan auki ja huoneessa vilpoista. Ihan noin lähellä ikkunaa en häntä nukuttanut kuin kuvassa näkyy.

kollaasimuok4

Olemme harjoitelleet kantoreppuilua kauppareissuilla ja mm Isossa Omenassa shoppailessa. Tuo Stokkelta saamani reppu on aivan kultaa, taas niitä tavaroita joita ilman elämä olisi aika paskea suoraan sanottuna. Suosittelen lämpimästi! Tästä tulossa vielä erillistä postausta (vihdoin!!). // Iso Omena -shoppailujen päätteeksi kävimme illallisella Chicosilla. Siinä on muuten ihan aliarvostettu rafla(ketju). Aivan loistosapuskaa kasvissyöjille ja vegaaneille. Kaikki hampparit saa (hyvällä) soijapihvillä, nam. // Kävimme ensimmäistä kertaa serkkulassa. Sipen serkkutytöt asuvat Tukholmassa, mutta olivat tulleet jouluksi ja vuodenvaihteeksi Helsingin-kotiinsa. Ja voi että, kuinka paljon ihmeellisiä leluja tytöt toivat Sipen ihmeteltäväksi. Pienet vauvalelut tuntuivat sen jälkeen ihan tylsistä. // Kävimme myös erään suloisen yksivuotiaan syntymäpäivillä. Nuo Lego-laatikot ovat aika kivoja lahjoja. Ovat itsessään käteviä säilytykseen ja niiden sisälle voi jemmata x-määrän muita lahjoja tarvittaessa. //

4 Comment

 1. Hei!
  Jos osteopaattiin päädyt, niin Harjavallasta löytyy loistava osteopaatti Arvo Pirttilä.

 2. Sattunnainen says: Vastaa

  Kivoja kuulumisia! Saanko kysyä tuosta BabyBjörnin balancen mesh-versiosta, jota itsekin harkitsemme puuvillaisen sijaan tulevalle kesävauvallemme? Onko mesh-kangas karhea tai näi talvella epämiellyttävön viileä (käytättekö jotain lisäpeittoa alla tms?)? Onko kangas nyppääntynyt pesuissa? Mainitsitkin jo aiemmin, että vahingot ovat hyvin lähteneet irti vaaleastakin kankaasta. Tuo mesh on niin kivan näköinen ja olisi ehkä käytänmöllinen, jos tulee kuuma kesä.

 3. Hei,
  tiedoksi, lapselle pitää hankkia uusi passi ennen kuin passi vanhenee, mikäli lasta ei voi tunnistaa kuvasta.
  Ja tämä kuvan arvioiminen on omalla vastuulla. Tietenkin on varmaan äärimmäisen harvinaista,
  että tämän vuoksi passilla ei pääsisi eteenpäin, mutta periaatteessa mahdollista.
  Itse olemme tämän vuoksi hankkineet uuden passin pari-kolme vuotiaalle kaukokohteita varten vaikka vauva-aikainen passi olisi vielä voimassa.

  1. Hyvä tietää ja hyvä kun sanoit!!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.