Haipakkaa

Huh, mikä viikko takana! Tuntuu, etten ole ehtinyt edes ajatella tietokoneen ääreen istahtamista, mutta koitan ottaa takaisin menetettyjä postauksia ensi viikolla.

Tällä viikolla olemme muun muassa tehneet suursiivousta, leiponeet porkkanakakkua ja rocky roadia Sipen puolivuotissynttäreille, viettäneet synttäreitä pienellä porukalla, houstanneet paria muutakin kahvihetkeä täällä meillä ja käyneet moikkaamassa työkavereita heidän vuokraamallaan mökillä Espoossa. Tänään oli myös vauvauintipäivä ja Sipe sukelsi ensimmäistä kertaa. Perjantaina kävin näyttämässä selkääni fyssarille, joka oli sitä mieltä, että lumbago se siellä vaivaa. Kansankielellä siis noidannuoli. Olin ihan varma, että vika on välilevyssä, sillä kipu säteili sääriin asti. Nyt sitten katsotaan, saanko selän kuntoon treenaamalla ahkerasti syviä vatsalihaksia.

Perjantaina lähdin vähän vapaalle näkemään vanhoja blogikavereita Naughty Brgrin yksityistilaisuuteen. Oli muuten niin hyvät vegeburgeri ja bataattiranut, että täytyy ehdottomasti viedä myös Jaakko hypetettyyn hampparimestaan syömään! Jälkkäriksi maistelimme muromaitoa, joka maistui ihan juuri siltä maidolta, joka jää murokulhoon, kun on syönyt kaikki murot. Hauska idea!

juu

 

Palailen huomenna Sipen puolivuotiskatsauksen kera!

5 Comment

  1. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan kalevalaista jäsenkorjausta selkäongelmaan! Täällä kaikki ongelmat katosi muutaman hoitokerran jälkeen! Tämä äiskä ei ole voinu näin hyvin sen jälkeen ko vauvamasu alko painaa!

  2. puolivuotissynttärit 😀

  3. Lohdutukseksi: minulla meni selkä viime tammikuussa urheilleissa ja en viikkoihin voinut kävellä kunnolla. Ahkeralla syvien lihasten jumppailulla ja lihastreenillä ylipäätänsä olen saanut kuntoutettua selän. Melko kauan siinä kesti, sillä muistan että syyskuussa kipu säteili vielä silloin tällöin sääreen. Nyt ei ole kuitenkaan useampaan kuukauteen ollut mitään vaivaa selän kanssa. Sormet ristiin, ettei selkäongelmat uusiudu nyt raskauden aikana!

  4. Ihana blogi sinulla, vasta löysin!:) itselläni 4 kuukauden ikäinen tyttönen. Sen vuoksi katseeni kiinnittyikin kauniiseen mekkoon ja neuletakkiin — voinko udella, minkä merkkisistä vaatteista on kyse? Tsemppiä selkävaivoihin!

    1. Mekko on H&M ja neule Lindex 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.