Tyylisamikset

Olimme viime viikolla aleshoppailemassa ja bongasin Zaran lastenosastolla sivusilmällä ihanan pikkutyttöjen trenssin. Ajatus alkoi laukata lähitulevaisuuteen, jolloin ehkä ostan meidänkin tytölle klassisen trenssin ja sitten pukeudun samaan tyyliin hänen kanssaan. Niin kauan kuin minä saan päättää tytön vaatteista, otan hänen tyyli-ikonikseen North Westin (miinus turkikset). Innostuin keräämään kollaaseihin samanlaiset asut äidille ja tyttärelle.

Äidille

kollaasiäiti

Takki H&M // aurinkolasit Ray Ban // housut ja pipo Lindex // paita Kenzo // laukku Chloé // tennarit Adidas

Tyttärelle

kollaasilapsi Takki Zara // aurinkolasit ja housut Lindex // t-paita KappAhl // pipo ja laukku H&M // tennarit Adidas

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.