Loma-asu

Huh, Suomen kamaralla ollaan! Matka meni ihan yliluonnollisen hyvin – ainakin puolivuotiaan näkökulmasta! Pian lisää reissurepparia, nyt hiukan unta palloon ja rauhoittumista kotosalla. Heitän tässä välissä kehiin loman vakkariasun, väljää ja kevyttä. Lämpöasteet hellivät meitä. Palataan pian!

ireloma3

ireloma ireloma2 Housut ja korvikset Zara // aurinkolasit Dolce & Gabbana // paita H&M

2 Comment

  1. Hei, ja kiitos kivasta blogistasi! Ollaan perjantaina lähdössä samoille suunnille 4,5 kk vauvan kanssa ja minua kiinnostaisi kuulla minkälaisia vaatteita teillä oli lapsen päällä? Oliko ihan normi Suomen sisävaatteita vai jotain kevyempiä kesävaatteita?

    1. Joo aika perussisävaatteita plus hattu! Yhdet sellaiset ohuet ja väljät pitkät housut oli aika paljon käytössä kun mietin että paksummat saattaa hiostaa. Aurinkovarjo rattaissa oli ehdoton mun mielestä.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.