Loma jatkuu

Lähdimme jatkamaan miehen talvilomia vielä lapsuudenkotiini Harjavaltaan ja on ollut vähän hankala löytää sopivaa väliä bloggailulle, mutta yritän nipistää aina välillä pienen hetken koneen ääreen istumiselle.

Kanarian-reissu sujui tosiaan hienosti. Menomatkamme kesti kaikkineen 12 tuntia ja Sipe tsemppasi koko ajan ihan mahtavasti. Lentokoneessakaan tyttö ei onneksi piinannut itkullaan ketään – imetys auttoi tässä hyvin! Koneen huminassa oli helppo ottaa tirsoja ja herätä välillä ihmettelemään ohi kulkevia (ja takana istuvia) vieraita kasvoja.

Paikan päällä elimme oikeastaan suht samalla tavalla kuin mitä kahdestaankin reissussa ollessamme. Tyttö oli hyvillä mielin ainakin niin kauan kuin karavaani kulki eli jos pääsi istuksimaan liikkuviin vaunuihin tai kiikkumaan kantoreppuun. Ainoa mitä jäin kaipaamaan ajoilta ennen vauvaa, olivat rauhalliset illalliset eri ravintoloissa. Nyt jouduimme olosuhteiden pakosta ”nauttimaan” all inclusivesta eli illallisesta hotellin hälyisessä, valtavassa buffet-ravintolassa. Ja sielläkin söimme niin nopeasti kuin pystyimme, sillä Sipe ei viihdy paikallaan kovinkaan kauan. Tästä nyt ei kuitenkaan kannattanut mieltään pahoittaa, sillä tulevaisuudessa voimme taas nautiskella matkakohteidemme ruokakulttuurista – kaikki yhdessä.

Kertoilen vielä lisää reissusta, mutta kysäisen tässä välissä toivomuksia. Onko jotain, mitä erityisesti haluaisitte tietää?

kollaasi7

3 Comment

  1. Ihana, että teidän reissu meni noin hyvin! Meidän perhe on lähdössä Portugaliin kahdeksi viikoksi toukokuussa. Siellä on varmaan samat lämpöasteet mitä teidän reissullanne. Minua siis kiinnostaa tietää vähän, että minkälaista vaatetta pakkasitte pienelle mukaan?:) meidän tyttö on täyttää toukokuussa puoli vuotta!

  2. Ihanaa, että teidän reissu sujui noin hyvin Sipen kanssa ? Meidän perhe on lähdössä huhtikuussa Kap Verdelle ja lentomatkaa tulee 9.5h, poitsu on silloin viikkoa vaille 6kk, toivottavasti sujuu meilläkin hyvin matkat. Minua kiinnostaisi, että pakkasitteko jotakin turhaa Sipelle mukaan, mitä ei olisi tarvittu ollenkaan? Oliko Sipelle aurinkorasvaa ja jos oli niin minkälaista? Otitteko omat rattaat mukaan, säilyivätkö ehjänä lentokenttähenkilöstön käsittelyssä?

  3. Mua kiinnostaa vaunut, mitkä oli mukana? Oliko ruoat sipellä suomesta?ihania kuvia <3

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.