Turva-asu

Talven turva-asuni koostuu neulemekosta, paksuista sukkahousuista, Addun Superstareista sekä Zaran superalelöydöstä: 160 takki irtosi vuodenvaihteen alesta kolmellakympillä! Uusi tukka tekee kaikista asuista vähän skarpimman näköisen.

Sain muuten Kanarian-reissulla kiitellä sitä, että Supparit ovat tehneet paluun ja että päätin niihin satsata. Aivan tajuttoman hyvät ainakin meikäläisen jalkaan nuo ysäripopot. Kävelimme yhtenä päivänä reissussa kahdeksan tuntia lähes putkeen eikä jaloissa tuntunut ollenkaan. Tavallisissa kevyissä lenkkareissa olisin taatusti saanut jalkani kipeiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Äidin Ideakoru-merkiltä löytyy nyt tää ihana uutuuskoru. Viihtynyt yllä siitä lähtien, kun sen sain kaulalleni!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki Zara // mekko Gina Tricot // kengät Adidas // laukku Balenciaga // koru Ideakoru

3 Comment

  1. Mikä olla Addu? Entä Supparit? 😉

  2. Hieno takki ja todellinen löytö, jos sen tuohon hintaan sait! Nyt on kyllä hyvät alet monessa paikkaa…tai ehkä parhaat palat alkaa olla monesta paikasta menneet, mutta ne mitä on jäljellä, on kyllä saatavissa aika huokeaan hintaan. 🙂

  3. Ihanaihana asu ja vitsi mä vaan rakastan noita teidän äidin koruja! Mulla on sellainen ranneke, jota käytän noin viitenä päivänä viikossa 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.