Klassikoita

Klassikot vaatekaappiin -projekti alkaa olla hyvissä kantimmissa. Nappasin Lindexin netistä ostoskoriin perustrenssin päivänä, jolloin koko valikoimasta sai 25 prossan alen. Usein ketjuliikkeiden myymät trenssit ovat tosi vaaleita ja koen, että omaan ihon sävyyni sopii paremmin hieman tummempi hiekanruskea. Kerrankin sellainen löytyi!

Olen haaveillut pitkään myös Timberlandin klassisista bootseista, mutta hinta on niissä turhan korkea. Siksi olinkin aika iloinen, että bongasin oman kokoni lempparinettikaupastani Vestiaire Collectivesta. Sain hyväkuntoiset 2nd hand -saappaat itselleni 80 eurolla.

Myös kuvissa näkyvä pusero on ollut ihan nappiostos: kashmirvillainen neule H&M:stä. Olen vakaasti päättänyt hankkia uudistuksen alla olevaan vaatekaappiini ainoastaan laatumateriaaleja.

trenssi3trenssi4

trenssi1trenssi7 trenssi2 trenssi8

Trenssi Lindex // housut, neule ja pipo H&M // laukku Louis Vuitton // kengät Timberland/Vestiaire Collective // koru Ideakoru

Kuvat Erika Naakka

3 Comment

  1. Kun olet tilannut tuolta Vestiaire Collectivesta tuotteita, tuleeko tuotteen hintaan muita kuluja? Esim. postituksesta? Olen siellä ihastellut muutamaa vaatetta mutta en ole vielä uskaltautunut ostamaan, olisi kiva kuulla mielipiteitä ostoprosessista kokeneelta 🙂

  2. Laatu korvaa määrän, kiva asu 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.