Tunnusmeikkini

Sisko haastoi minut esittelemään signature-meikkilookini ja tässä tulee.

signature

tuotteetkoko

Uskokaa tai älkää, näitä kaikkia purkkeja, puteleita ja siveltimiä on käytetty meikkini tekoon. Ainakin kuvissa meikki näyttää minusta aika luonnolliselta, muttei todellakaan ole mikään vähän puuteria tuonne ja vähän ripsaria tänne -tyyppinen meikki.

signature2 copy

tuotteet3

Pohja:

– Levitän kasvovoiteen päälle Make Up Foreverin Face & Body -meikkivoiteen Beauty Blenderillä*. BB on ihan ehdoton meikkisieni, ei elämää ilman sitä. Ongelmakohdille (suun ympärys) levitän vielä hieman peittävämpää Lumene Nude Perfection Fluid Foundation -meikkivoidetta* niin ikään BB:llä. Puuteroin t-alueen kevyesti Lumene Longwear Blur -puuterilla* ja EcoToolsin siveltimellä*. Teen kevyen varjostuksen Anastasia Beverly Hillsin Contour Kitillä ja EcoToolsin siveltimellä*. Lopuksi levitän poskipäille Lindexin Blusher -poskipunaa* sävyssä 4 Chestnut Lindexin siveltimellä*.

tuotteet4 Kulmat ja silmät

– Kulmat ovat tärkeintä meikissäni. Vaikka en meikkaisi muuten ollenkaan, kulmat piirrän lähes aina. Kulmarutiinini onkin aika työläs ja käytän siihen vähän erikoisestikin monia eri meikkituotteita. Ensin piirrän muodon MAC Eye Brows -kynällä. Sitten sudin kulmat vielä IsaDoran Eye Shadow Paletten tummimmalla luomivärillä käyttäen H&M:n viistosivellintä. Tämän jälkeen sudin kulmiin vielä Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomaden Chocolate sävyä Lumenen Blueberry Eyebrow Shaping Waxilla*. Lopuksi kehystän kulmat vielä Joe Blascon Red Neutralizella* ja Cailap by Mariela Sarkima -siveltimellä*.

– Suhteellisen pikaisen silmämeikin teen häivyttämällä H&M:n mustaa Eye Colour-To-Go:ta ripsien tyveen vetämääni rajausta ylös luomelle. Lisäksi rajaan silmän kulmasta kulmaan paksusti Lumene Blueberry Liquid Eyelinerilla. Sain nestemäisen rajauskynän aikoinaan testiin ja nyt olen ostanut uuden purkin, sillä tykästyin tuotteeseen niin paljon. Ripsivärinä minulla on tällä hetkellä hypetetty Lumene True Mystic Volume -ripsari*, joka toimii minullakin muuten hyvin, mutta alkaa päivän mittaan hieman varista. Arkimeikissä en yleensä jaksa hirveästi luomiväreillä leikkiä ja tässäkin kevyet sumusilmät on saatu aikaan siis vain tuolla H&M:n luomivärikynällä.

signature3

Huulet

– Maalaan huulet Nyxin Soft Matte Lip Creamin sävyllä London, johon olen ihastunut ihan päätä pahkaa. Tykkään ysäristä ruskeasta huulimeikistä ja etenkin superkestävistä mattapunista. En jaksa olla korjaamassa huulimeikkiä ja nämä pysyvät huulilla tuntikausia.

Jos haluan meikistä kestävämmän, käytän näiden tuotteiden lisäksi pohjustustuotteita, mutta tavallista arkimeikkiä en yleensä jaksa hirveästi pohjustella. Toisinaan käytän myös korostuspuuteria, mutta sekin jää yleensä ihan tavismeikistä pois.

//edit: Täällä lisäksi vastaukset meikkikysymyksiin.

(*saatu blogin kautta)

Haastan Johannan, Emilian ja Violan esittelemään tunnusomaisimman meikkityylinsä!

3 Comment

  1. Todella nätti ja imarteleva meikki, saa sinut oikein hehkumaan 🙂 London lähtee ostoslistalle…

  2. […] smykkinä Mutsie Meikkimonsterin maailma Life and Other Disasters Anni Jää All The Little Royals Dora Marien […]

  3. […] smykkinä Mutsie Meikkimonsterin maailma Life and Other Disasters Anni Jää All The Little Royals Dora Marien […]

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.