Kotikuumetta

Olen taas pahanlaatuisen sisustusvimman kourissa. Liekö syynä enemmän vuodenaika vai lähestyvä, mahdollinen muutto? Joka tapauksessa musta-valko-harmaa sisustus on alkanut tympiä ihan toden teolla ja nyt mielessä ovat metallit (erityisesti messinki), värit, sametti, konjakinvärinen kulunut nahka ja jotenkin ylipäätään persoonallisempi sisustus. Trendijuttujahan nämä kaikki luettelemani tietysti ovat nekin, mutta uusilla väreillä ja materiaaleilla uniikimpi look on minusta kuitenkin helpompaa kuin sillä ainaisella valkoisella.

Muuttomme ei vielä ole mitenkään aivan kiveen kirjoitettu ja yritän koko ajan olla innostumatta liikaa, mutta en silti voi olla haaveilematta uudesta, ihan ihkaomasta talostamme, sen korkeista huoneista, valosta ja uudesta sisustuksesta. Kai sitä saa aina haaveilla?

kolllaasi

Valaisin, pöytä ja ruukku Ellos // käsivoide Björk & Berries/Room21 // rahi Jotex // lasi, ananasvati ja tyynynpäälliset H&M Home // matto HobbyHall // peili Bloomingville/Room21 // juliste Desenio // nojatuoli DUX/Room21 // tuoksukynttilä Neom Organics/Net-a-Porter // kaktus Ikea

2 Comment

  1. Mulla on tällä hetkellä koneella auki välilehdissä viiden eri huonekalukaupan sivustot! 😀 Mä haluaisin niin laittaa kotia katosta lattiaan uusiksi, mutta inspiraatiota on tällä hetkellä vähän liikaakin enkä tiedä mistä aloittaisin.. <3

  2. Kyllä! Nahka, messinki, värit, tykkään! Niin paljon kauniimpaa, persoonallisempaa ja kodikkaampaa kuin ainainen valkoinen valkoisella ja vähän mustaa ”väripilkkuna” 😀 Onnea kodin myyntiin!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.