Muotimimmi

Kävimme viime viikolla moikkaamassa Sipen isomummia Töölössä. Laitoimme vähän normaalia fiinimpää ylle: sukkahousut, neulemekko ja minnaparikat. Kengät ärsyttivät kovasti, kun tyttö olisi halunnut viipottaa isomummilassa menemään tuttuun tapaansa. Kiivetä kirjahyllyyn ja sellaista. Ennen kuulemma lapsille laitettiin heti kengät jalkaan, kun näytti vähänkin siltä, että opetellaan kävelemään?

muotisipe sipemuotiy spem ssipemuot

Takki, mekko ja pipo H&M // sukkahousut Lindex // kengt Minna Parikka

4 Comment

  1. Todella muotimimmi! 🙂 Aivan ihana asu!

  2. Miksi ostaa pienelle lapselle jotain Minna Parikan kenkiä? Ja kenkiä tulee käytetyksi, kuinka monta kertaa?

    1. Minä ostin minun tyttövauvalle pienet Converset ja 1-vuotisjuhlissa oli Cuccin mekko. Lapsi on minun ainoa, eikä toista näköjään tule, vaikka haluttaisiin. Niinpä puen hänet parhaaseen, mutta välillä myös kaikkeen nättiin ja turhaan – sitäkin maailmassa riittää – koska tämä on siihen ainoa mahdollisuus <3
      ps. vaaleanpunaisilla Converseilla se oppi kävelemään ja niistä tulikin vauvan ensiaskelkengät. Nyt tossut ovat huoneensa seinällä koristeena, ja muistona.

      1. Just näin 🙂 Minullakin ajatuksena laittaa nuo kauniisti kehyksiin. Meillä on lapsuudenkodissani isäni ensimmäiset kengät kehyksissä koristeena. Vuodelta 1938 siis. Ei ehkä ole niin monta kertaa käytetty mutta koristeena katsottu vuosikymmeniä.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.