Lastenhuonehaaveita

Kerroin aiemmin, että musta-valko-harmaa sisustus on haaveissani jo ihan passé ja haluaisin enemmän väriä mahdolliseen tulevaan taloomme. Olen ihaillut pitkään ruotsalaisbloggaaja Tilda Bjärsmyrin sisustustyyliä (etenkin lastenhuoneita!) ja häneltä bongasin muun muassa tuon roosaisen vuodekatoksen valoineen. Pakko saada Sipen tulevan huoneeseen! Tällä hetkellä inspiroidun etenkin roosaa, minttua ja harmaata yhdistävästä lastenhuoneen sisustuksesta.

kollaasilastenhuone

Harmaat honey combs -pallot Jollyroom // beige honey comb H&M Home // vuodekatos ja valot The Happy Hill // tyynyt, vuodevaatteet ja maljakko H&M Home // julisteet ja kehykset Desenio // ananasvalaisin Ellos // rahi Jotex // valokirjain Jollyroom // pupu Jellycat

1 Comment

  1. Kannattaa tsekata Emily Hendersonin blogista http://stylebyemilyhenderson.com/blog/a-baby-girls-blush-and-green-nursery hänen tyttären lastenhuone. Värimaailma on tuo sama mistä haaveilet ja huone on tyyliltään sellainen, että sopii pienelle vauvalle ja myös isommalle lapselle. Voisin itsekkin hengailla siinä huoneessa 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.