Kylpyhuoneinspiraatiota

Mistä näitä flunssia oikein tulee? Ei ehtinyt mennä kuukautta edellisestä, niin johan ollaan taas nuhaisia. Kuin ihmeen kaupalla vauva ei ole vielä osoittanut sairastumisen merkkejä ja nyt koputan puuta todella lujaa. Meikäläinen on kuitenkin ollut melkoisen voimattomana muutaman päivän, joten olen mennyt tämän bloggaamisen suhteen helpoimman kautta tässä alkuviikon.

Napsin viikonloppuna kuvia äidin remontoidusta kylpyhuoneesta, josko näistä irtoaisi vähän inspistä jollekin tuleviin tai käynnissä oleviin remppoihin?31 Itse peukutan etenkin pyöreitä peilejä, kristallikruunuja ja AURINKOPEILEJÄ, jotka tekevät aika vahvaa paluuta. Tuo kuvien aurinkopeili on koristanut äitini makkaria lapsuudenkodissani niin kauan kuin muistan, mutta vasta nyt olen ihan todella kiinnostunut siitä. Olen yrittänyt kähveltää sitä lukuisia kertoja, mutta äiti ei suostu luopumaan siitä. Damn.

DSC_0046 kopiointi

dc

 

DSC_0033 kopiointi DSC_0037 kopiointi DSC_0040 kopiointi
DSC_0050 kopiointi DSC_0051 kopiointi DSC_0054 kopiointi DSC_0062 kopiointi DSC_0067 kopiointi kylppäri kylppäri2 kylppäri4

2 Comment

  1. Kaunis ja ihanan valoisa kylppäri! Miksi vessoissa ja kylppäreissä on niin harvoin ikkunaa! 😀

  2. Henriikka says: Vastaa

    Kaunista! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.