Marmorimietteitä

Olen huomannut jääväni yhä useammin ihastelemaan (edelleen) marmorisia esineitä ja pintoja kodeissa. Olen melko varma, että jos pääsemme suunnittelemaan ihan uutta omaa kotia, tahdon taloon marmoria jossakin muodossa. Valkomarmorinen välitilan laatta keittiössä on erityisesti mielessäni juuri nyt. Huokailen myös vihreän marmorin perään, mutta sitä voisin ajatella kotiini vain jonkin pienemmän esineen muodossa.

kollaasi3

Juliste Desenio // kello Menu/Room21 // keskimmäisen kuvan tuotteet ja saippuapullo Nordstjerne/Room21 // Pöytä Ellos

4 Comment

  1. Meillä on nyt sekä keittiön välitilan laatoitus että kylppärinlaatat valko/harmaamarmoria ja mä kanssa rrrrrakastan sitä! En vaan kyllästy siihen (ainakaan toistaiseks). Uuteen taloon sitä ei kuitenkaan oo tulossa. Tuun ehkä katumaan vielä… sinne ajattelin jotain ajatonta. Marmoria sitten rippeinä sinne tänne kunnes tulee korvista <3

    1. Ps. Nyt kun kattelen noita meidän laattoja niin tulin jo nyt toisiin aatteisiin – on ne niin ihanat! 😀

    2. Uuh sun pitää lähettää kuva! 🙂 No siis sitä mäkin oon miettinyt, että kyllästyykö siihen mutta toisaalta aika huomaamatonta se vaalea kuitenkin on. Ja onhan sekin ajatonta ja klassista! Vaikka toki onkin nyt hypetettyä.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.