Viikon parhaat

…liittyvät näemmä aika vahvasti ruokaan, mutta mikäs siinä. Ruoka on ihanaa 😀

lae

 

Testasimme Erikan lähiraflan Tony’s Cornerin. Piskuinen ravintola Tapiolassa on kuulemma tosi tykätty. Vaatimattomasta miljööstään huolimatta paikka tarjoilee superhyvää intialaista sapuskaa. Vahva suositus! // Sipe on sitä mieltä, että konttaaminen on ihan pikkuvauvojen puuhaa. Tämä tyttö liikkuu nykyisin karhukävelytyylillä eteenpäin. Tuli muuten mieleen, että kuinka hyvässä tikissä sitä olisikaan itse, jos karhukävelisi aina joka paikkaan. // Voi kunpa olisit lähikauppani, oi K-Supermarket Mustapekka. Ihan mieletön valikoima ja superhyvä noutosushipöytä. Alkoi tehdä mieli sushia ja Jaakko muisti, että Käpylästä sitä saa marketista. Kävimme hakemassa isot satsit ja vitsit, että oli hyvää. // Olen vähentänyt tietoisesti sokerin käyttöäni ja kiinnostunut raakasuklaasta ja raakakakuista. En ole ennen ollut ihan näin koukuttunut sokeriin ja olen miettinyt, voisiko tämä synnytyksen jälkeen iskenyt järkyttävä sokerihimo liittyä jotenkin hormoneihin. Vaaai olenko vain ihan itse totuttautunut itseni tällaiseen mässäilyyn. Herkuttelua on ollut aivan pakko vähentää, mutta en haluaisi silti aivan askeettiseen ruokavalioon ryhtyä. Siksi raakaherkuttelu silloin tällöin! // Tämän viikon viikkoillallinen Erikan ja hänen poikkiksensa kanssa meni melkoiseksi pähkäilyksi. Yhdistelimme lopulta molempien jääkaappien antimia ja kaavimme kasaan vuohenjuustosalaatin, kevään ekat parsat ja lohitartarin. Kylkeen vähän maissisipsejä. Ja hyvää tuli! // Eilen vietin Erikan tupareita skumpanmaistelun merkeissä. Olipa taas mukavaa irtaantua kotipuuhista, laittautua kunnolla ja tavata uusia ihmisiä!

2 Comment

  1. Olen miettinyt samaa; johtuuko tää jäätävä mässyn himo hormooneista, vai siitä että jo raskausaikana alkoi mopo keulia ja en kieltänyt itseltäni mitään, vai näiden yhdistelmästä. Niin tai näin namia menee ja paljon, etenkin suklaata 😀 ai että kiukuttaa kun mies oli mässäillyt loput namut!

  2. Hei, jos Käpylässä käyt niin kannattaa testaa ehdottomasti Käpylän majakka. Saa tilattua etukäteen tai sitten noutaa ravintolasta.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.