Tuplatyyli

Kesän lähestyessä alkaa boheemi tyyli taas kiinnostella. Ostoslistalla olisi itselle ainakin leveälahkeiset farkut, mutta tiedä häntä, osaisinko ollenkaan olla sellaisissa. Pillifarkkutrendi olivat pitkille koivilleni nimittäin aikoinaan niin suuri riemuvoitto, etten aio niistä hevillä luopua.

Äidille

kollaass2

Tunika Lindex // laukku ja kengät Mango // farkut Zara // aurinkolasit Stella McCartney // korvikset H&M

Tyttärelle

kollaas3

Mekko H&M // aurinkolasit, kengät, farkut ja panta Lindex // laukku Zara

1 Comment

  1. Huomenta! Jossain postauksessa haikailit vanhempiesi aurinkopeilin perään. Nyt hm:llä oli kultainen (eli metallinen) aurinkopeili ainakin home puolella nettikaupassa. Taisi olla pienempi mutta mielestäni tosi nätti! Ajattelin vain että saattaisi kiinnostaa, mukavaa päivää 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.