2nd hand

Rakastan haahuilla kirppareilla, mutta tytölle en ole vielä hankkinut vaatteita 2nd handina. Olen vasta nyt lähiviikkoina löytänyt aikaa koluta kirpputoreja kunnolla. Käväisin keskiviikkona Hobby Hallissa ihan kotimme lähistöllä hakemassa tilaamani maton ja päätin samalla vähän googlailla alueen kirppistarjontaa. Tammiston Kontin käyn usein kahlaamassa läpi, mutta minulla ei ollut aavistustakaan, että muutaman kilometrin päässä sijaitsisi Suomen suurin itsepalvelukirppis! Olin ihan taivaassa, kun saavuin Lanttilaan ja edessä avautui valtava määrä itsepalvelumyyntipöytiä.

En siis todellakaan ole mikään hamstraaja vaan punnitsen tarkkaan ostoksiani kirpputorillakin, vaikka hinnat eivät olekaan korkealla. Lähinnä juuri siksi, etten kestä ylimääräistä tavaraa kotonani. Jos jotain ostan, lähtee samalla jotakin vanhaa puolestaan kierrätykseen. Yleensä ostan kirpputoreilta astioita ja sisustustavaraa, mutta joskus teen hyviä vaatelöytöjäkin. Tällä kertaa tein ehkä koko elämäni parhaan kirppislöydön: miesten uudet Timberlandin buutsit 38 eurolla (!) Myyjä ei ehkä ihan ollut kartalla siitä, kuinka arvokkaat kengät ovat kyseessä. Sattumalta olivat vielä kokoa Jaakko, joka on himoinnut noita klassikkokenkiä ikuisuuden! Oli muuten aika muikeana pari päivää lahjani jälkeen. Ostin myös Sipelle ekat kirppiskuteet (mummi ja mummo ovat tosin hankkineet vauvanvaatteita 2nd handina jo aiemmin): ihan uutta vastaavat Zaran pöksyt ja Lindexin pilkkupaidan.

kirppis1kirppis3 kirppis2

Tämä pikkuneiti täytti muuten eilen yhdeksän kuukautta! Kirjoittelen viikonlopun aikana vähän tasakuukausikuulumisia. Ihanaa viikonloppua ja muistakaahan kotijoogaretriitti!

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

5 Comment

  1. Minä en itse ole kahta vaatekappaletta lukuunottamatta ostanut pian 8kk pojalleni muuta kuin kirpparivaatetta. Ihan taloudellisistakin syistä, kun edullisemmaksi tulee (esim. juuri löydetty haalari ulkona ryömimiseen maksoi 0,20€. Kaksikymmentä senttiä!), mutta myös järkisyistä, kun niin vähän aikaa on vaatekerta käytössä. Iloitsin jo odotusaikana lähellemme auenneesta lastenvaatekirppiksestä ja sinne on tullut vaunulenkkejä tehtyä aina, kun yksi koko alkaa käydä pieneksi. Hyvänä pidetyt vaateaarteet voi sinne pian kiikuttaa seuraavalle vekkulalle 🙂

    1. Jep, kyllä kirppiksiä kantsii kiertää, jos vain on aikaa. Itse oon käynyt vain häthätää markettireissulla hakemassa tarpeeseen jotain bodyja ja yökkäreitä Lindexiltä jne. Nyt täytyy oikein terästäytyä tässä kirppishoppailussa kun on enemmän aikaa 😀

  2. Kiitos vinkistä, ihan ensimmäistä kertaa kuulen paikasta!

  3. Tiedätkö mitään nettisivua, jossa voisi myydä omia merkkivaatteita/asusteita tms.? (Ja siis vain siihen tarkoitukseen, en tarkoita nyt toria tai huutonet)
    Kiitos!

    1. No Vestiaire Collectivessa ainakin! Sitten on myös uusia suomalaisia nettikauppoja, jossa voi kätsysti myydä mut en nyt kuolemaksenikaan muista niiden nimiä :O

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.