Mahtavan kirppisonnen Timssit

Kerroin teille aiemmin parhaasta kirppislöydöstäni ever ja halusin esitellä Timssit ihan asukuvassa. Jaakon asukuvassa tosin, sillä kengät olivat miesten ja aivan hänen kokoaan vielä, ihan sattumalta. Tässä siis Jaken eka asukuva koskaan, jos vain oikein muistan, olkaa hyvät.

jake jake2

Jaakko tykkää kelloista ja olen nyt hänen kahtena viime synttäripäivänään ostanut kellon lahjaksi. Viimeksi lahjakelloksi valikoitui Komonon kello, joka ihan huusi Jaken nimeä Zalandon sivuilta. Tuo puutausta on niin hänen näköinen ettei mikään. Parranhuoltojuttuja puolestani hankin Jakelle joululahjaksi. Suomalaisessa Dick Johnson -verkkokaupassa on aika iso valikoima kaikkea miesten hius- ja partahommiin liittyvää. Itse en ymmärrä noista vahoista ja pomadeista ja muista mitään, eikä kyllä Jaakkokaan, mutta uumoilin, että partakampa ja -öljy voisivat tehdä ihan terää.

jake4

Paita ja liivi Selected Homme // farkut Pull & Bear // kengät Timberland // toppaliivi Zara // kello Komono // tuoksu Hermès // partakampa Dick Johnson // partaöljy Beardbrand/Dick Johnson

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.