Uutta kotona

Meillä on nyt ollut kämppä niin viimeisen päälle puunattuna pari viikkoa että! Näyttöjä on ollut tiuhaan ja minä jynssännyt, pessyt, pyykännyt ja imuroinut täällä viimeistä päivää koko ajan. Nappailin vähän kuvia olkkarin uudesta matosta, kirppislöydöistä sekä takapihan terassista. Asuntoa kohtaan on ollut paljon kiinnostusta, mutta toistaiseksi on vielä myynnissä: ota yhteyttä irene.blogi@gmail.com, jos kiinnostuit! Täällä vähän lisää aiheesta.

blogiinolkkari

blogiinolk

Pyörähdin pari viikkoa sitten Kontissa ja mukaan tarttui ihana messinkikulho sekä viskikarahvi ja -lasit.

blogiinolk5

Halusin vähän vaalentaa olkkarin ilmettä kevääksi ja hankin Hobby Hallista uuden maton. Sopii tuohon sohvan eteen kuin nyrkki silmään.

blogiinolkk

Olemme siis asustaneet tätä kämppää kolme ja puoli vuotta emmekä ole koskaan laittaneet takapihan terassia yhtään mihinkään kuntoon. Siellä olisi ollut aika kiva istuksia saunan jälkeen monina kesinä, mutta emmepä vain saaneet aikaiseksi panostaa siihen. Vasta nyt näyttöjä varten stailasin sitä vähän: vein terassille aurinkotuolin, vähän kasveja, lyhdyn ja valopallot. Kuinka hölmöä, että sitä panostaa kotiinsa kympillä vain näyttöä, vieraita ihmisiä varten muttei itseään?
uudet_takaterassi2

2 Comment

  1. Mistä olet ostanut nuo pöydällä olevat hortensiat? Olen itsekin etsinyt valkoisia muovihortensioita mutta tuntuu, että hyviä on hankala löytää..

    1. pentik! stockalta löytyi

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.