Vappujuhlintaa

Vaput on sitten juhlittu! Olemme Jaakon kanssa molemmat ihan vappufaneja. Puhuimme juuri, että se on ehkä molempien suosikkijuhla: juhlapäivä ilman mitään stressiä. Joulu on kaikessa materiaalisuudessaan väsyttävä, juhannuksena ei yleensä ole mitään tekemistä ja koko Suomi pysähtyy. Uuden vuoden aattona on myös yleensä vähän hakusessa, että missä nyt ollaan ja mitä tehdään ja ilotulitukset saavat koiran hepuloimaan. Vappuna kaikki ovat iloisia ja koko kaupunki kokoontuu Kaivariin. Ei siis koskaan tarvirse arpoa, mitä tehdään. Myös ajankohta on ihanteellinen: samalla voidaan juhlistaa tulevaa kesää, varsinkin jos keli on niin mahtava kuin tänään.

Me nautimme Jaakon kanssa valtavasti hengailusta Kaivopuistossa aina vappupäivänä. Haluan ilman muuta opettaa myös Sipen vappufaniksi ja totuttaa vappupäivän piknikiin Kaivarissa. Tänä vuonna vietimme rauhallisen vappuaaton Erikan ja Jaakon kanssa ulkoillen ja kotona oleskellen. Vappupäivänä suuntasimme siis Kaivariin viltteinemme ja eväinemme. Seuraan liittyi myös ystäväperhe ja Sipekin sai taaperoseuraa. Törmäsimme muuten VilleGalleen, jonka lyhyeenkin tapaamiseen olisin kyllä halunnut varautua paremmin. En ole fanittanut ketään sitten Spice Girls -aikojen, mutta Villeä (ja Kasper Strömmania) voin kyllä myöntää fanittavani. Ville kävi moikkaamassa meitä kävellessään sattumalta ohi, sillä hän tuntee Jaakon. Meidät sitten esiteltiin ja kädessäni oli Pringles-purkki, Sipen sukka ja yksi kappale maissinaksuja. Onks hyvii Pringleseitä, hän kysyi. Voi luoja. Tunsin oloni ihan noloksi teinitytöksi, joka tapaa idolinsa vähemmän imartelevalla hetkellä.

Noin muuten vappu sujui rattoisasti. Tulee aina vähän voittajafiilis, kun vauvan kanssa handlaa jonkin uuden tilanteen hyvin. Eihän tytön kanssa, koskaan ole ollut mitään ongelmia missään, mutta jaksan aina olla ylpeä siitä, kuinka hyvin hän viihtyy pitkiä aikoja uusissa maisemissa. Olimme pitkään Kaivarissa, minkä jälkeen käväisimme vielä burgereilla Pukinmäen Kaari 18:ssa. Illalla uni maittoi aika hyvin 🙂

vappu1

2 Comment

  1. Vappu on kiva keväänjuhla. En vietä sitä alkuperäisen ideologian vuoksi, vaan kevään. Kotona maalla ei tähän aikaan vuodesta viitannut mikään muu kuin sima ja munkit vappuun. Kotona ei edes liputeta vappuna, vaikka muulloin lippu löytyy aina pienenkin syyn takia salosta.Itse pidän joulusta ja juhannuksesta enenmmän. Asenne-kysymys miten vastaanottaa pakkopyhät ja miten stressaa niistä vai stressaako 🙂

  2. Minä löysin itsestäni myös pienen vappufanin tänä vuonna! On mukava luoda perinteitä perheenä 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.