Päivän asu Haikossa

Ikuistimme Haikossa käydessämme päivän asuni, joka oli hyvin samantyyppinen kuin monina muinakin kevään päivinä. Ihan simppeliä ja rentoa. Kelailin, että taidan ihan oikeasti ostaa nuo Addun Superstarit toisina kappaleina, jolloin vanhat toimisivat sellaisina hällä väliä -kävelykenkinä, jotka saavatkin ottaa vähän osumaa ja väriä pintaan. Toiset, uudet ja valkoisemmat olisivat sitten siistimpiin päivämenoihin. Ihan käsi sydämellä parhaimmat kävelykengät, jotka omistan. Käytän näitä mieluummin kuin lenkkareita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trenssi Lindex (samantyyppinen täältä, laadukas täältä)

Pusero Weekday (merinovillaa, samantyyppinen täältä)

Housut H&M (samantyyppiset täältä)

Kengät Adidas (nämä)

Aurinkolasit Dolce & Gabbana / Synsam (saatu blogin kautta)

Laukku Balenciaga

*postaus sisältää mainoslinkkejä*

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.