Napanuora venyy…

Perjantaina se koitti. Nimittäin ensimmäinen yö ilman vauvaani. Jaakko oli ostanut äitienpäivälahjaksi minulle (ja siskolleni) yön Break Sokos Hotel Flamingosta sekä lahjakortin kylpylään. Pari kuukautta sitten, kun tyttö nukkui paljon huonommin, sanoin kerran, että sitten kun en enää imetä, haluan nukkua yhden yön keskeytyksettä hotellissa. Nyt tyttö vetelee sikeitä öisin jopa 12 tuntia ja haluaa syödä tovin joskus seitsemän kahdeksan aikaan aamulla. Minulla ei siis ole kerrassaan mitään valittamista ja siksi hotelliyökään ei ole nyt ollut aivan akuutisti mielessä.

Jaakko kuitenkin muisti toivomukseni ja päätti, että nyt laitetaan se napanuora vähän venymään välillä. Niinpä pakkasin kimpsuni ja kampsuni, hyppäsin siskon kyytiin ja hurautimme tuohon parin kilometrin päähän hotelliin 😀 Täytyy myöntää, että perjantaina päivällä alkoi jo ihan kihelmöidä jännityksestä. Että pääsisin siemailemaan drinkkejä span poolille ja köllimään ihan keskenäni ihanan hotellisängyn puhtaisiin lakanoihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotellille päästyämme siirryimme melkein heti kylpylän puolelle. Olen ollut kylpylässä kerran aiemminkin ja tykästyin siihen jo silloin. Rakastan lillumista lämpimissä altaissa ja etenkin rauhoittumista höyrysaunassa. Otimme Erikan kanssa kaiken irti K-20-kylpylän antimista. Söimme ensin kylpylän ravintolan perimmäisen nurkan rauhassa, nautiskelimme mineraalialtaan porepedeissä ja kokeilimme kaikkia saunoja sekä vielä suolahuonettakin. Lopuksi nappasimme vielä mojitot mukaamme ja ryystimme ne viimeiseen pisaraan asti pääaltaalla.

Ihan koko iltaa en ilman vauvaa ollut, sillä Jaakko tuli hänen kanssaan käväisemään illalla hotellilla. Minun oli nimittäin pakko imettää vielä ennen yötä, sillä rintapumppu ei oikein enää tässä vaiheessa imetystaivalta toimi enää minun kohdallani. Tai ainakin homma olisi mennyt vähän turhan tuskaiseksi. Kotimme on niin lähellä hotellia, että homma hoitui näin paljon näppärämmin. Toki olisin voinut käyttää pumppua, jos olisimme yöpyneet kauempana kotoa, mutta tällä kertaa oli minusta parempi näin. Jaakko tosin oli ensin sitä mieltä, että saisin nyt luvan antaa heidän olla koko illan ja yö ihan kaksin, mutta suostui lopulta vaatimukseeni. Olisin ilman muuta luottanut, että he pärjäävät ilman minua, mutta ajattelin tässä lähinnä itseäni, I promise.

Suunnittelimme Erikan kanssa, että olisimme käyneet vielä illallisella jossain Flamingon ravintoloista, mutta tulimme siihen tulokseen, että parasta olisi vain rötvätä ilman meikkiä hotellihuoneessa. Niinpä kävimme hakemassa noutosalaatit, sipsit ja karkit huoneeseen ja söimme sängyssä ja katselimme telkkaria. Juuri sellainen rento ilta siis kuin toivoinkin. Ulos voin lähteä syömään melkein koska tahansa, mutta harvemmin voin vain loikoilla rauhassa sängyssä karkkipussi vieressäni! Tämä hotellitoivomukseni kumpusikin alun perin juuri siitä, että melkeinpä ainut asia, jota olen lapsettomassa elossa kaivannut, on ollut juuri se, että voi vain olla ja rentoutua ilman vastuuta.

Heräsin puoli kymmeneltä ihan kertakaikkisen levänneenä. Aamupalan jälkeen alkoikin olla jo kiire kotiin. Jännitin hiukan, miten Jaakolla oli mennyt tytön kanssa kaksin, mutta osasin kyllä jo uumoilla, että turhaan moista jännään. Tyttö oli nukkunut tyytyväisenä yönsä ihan normaalisti ja syönyt hiukan velliä pullosta aamulla, kun oli huomannut, että äiti ei nyt ole paikalla. Jaksan aina ihmetellä tuota sopeutuvaista tyttöäni…kotiin palatessamme hän heilutteli iloisesti ikkunasta 😀

Oli kyllä aivan ihana breikki vauva-arjen keskellä. Kiitos Jaakko upeasta äitinpäivälahjasta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA flamingo4flamingo3OLYMPUS DIGITAL CAMERA flamingo5 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12. kerroksen Superior-huoneesta oli tällaiset näkymät yli Vantaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otimme kotoa mukaan kaikki mahdolliset kasvonaamiot ja muut ihonhoitotuotteet, joiden käyttämistä ainakin minun on välillä vähän vaikea yhdistää vauva-arkeen. (Body Shopin ja Dr. Hauschkan tuotteet saatu blogin kautta).

flamingo14OLYMPUS DIGITAL CAMERA flamingokolla

Kylpyläkuvat Flamingo Spa

13 Comment

 1. Huolestunut says: Vastaa

  Kai olet ollut tietoinen, että juomasi alkoholi kulkeutuu imettäessä vauvalle???

  1. Tiedän toki, että alkoholipitoisuus on täsmälleen sama veressä ja rintamaidossa! 🙂

   1. Eli käytännössä aivan häviävän pieni… luulisi että tämän jo jokainen valistunut äiti tietää.

    1. No juuri näin.

  2. arvasin että joku tänne tulee tästäkin huutelemaan 😀

   1. Yllättävän moni ei tiedä tätä promillemäärien vastaavuutta veressä ja maidossa! Hassua myös se että heti oletetaan drinkkien olevan alkoholillisia 😉

  3. Ahhahhah, aivan loistavaa jeesustelua nimimerkiltä ”Huolestunut” :’D. Voi morjens.

   1. Näitä varmasti etenkin Suomessa riittää 🙂

 2. Ihanan kuuloinen breikki! 🙂 Teki varmasti hyvää ja kiva, että vauvalla ja isillä sujui kotona myös hyvin! 🙂

  1. No teki kyllä! Teki varmasti hyvää myös iskän ja beibin suhteelle 🙂

 3. Ihanalta kuulostava breikki! Itse olen muutaman kuukauden päästä lähdössä tyttöjen kesken lomalle ulkomaille pariksi yöksi (vauva silloin 10,5kk) ja jo nyt jännittää, että miten mulla sujuu! Luulen, että isä ja vauva pärjäävät paremmin kuin minä! En enää itsestä johtumattomista syistä imetä, joten se ei aiheuta päänvaivaa, mutta muutoin kyllä jo kihelmöi, vaikka luulen, että matka tulee tekemään kotiäidille oikein hyvää! 🙂

 4. en tiedä mitkä hormoonit täällä oikein hyrrää mutta tippa tuli linssiin tätä lukiessa 😀 (ja nyt jo naurattaa että mistä kaikesta hassusta sitä voikin liikuttua) Ihanan kuuloinen breikki!

  1. Haha mä niin tiedän tuon! Makin pillittänyt ihme asioista 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.