Kirsikankukkien keskellä

DSC_7379 copy

Roihuvuoren Kirsikkapuisto on ollut bucket-listallani pitkään, mutta olen toisinaan hirveän saamaton lähtemään. Siis ihan vain siirtymään omassa kotikaupungissa paikasta a paikkaan b. Huokailen, että tuonne pitäisi mennä, mutta sitten ei vain tule lähdettyä. Äitiyslomalla rima on ollut matalammalla. Työelämässä sitä on työpäivän jälkeen usein niin poikki, että kotisohvalle jääminen houkuttaa sitten kuitenkin enemmän. Nyt kotona kaiket päivät ollessa tekee enemmän mieli lähteä välillä pois kotoa. Niinpä sain aikaiseksi lähteä ihmettelemään cherry blossomia Itä-HelsinkiinRakastan kukkivia kirsikka- ja omenapuita, jotka muistuttavat joka vuosi, että toukokuu on ylivoimaisesti paras aika vuodesta…

blogi7blogi8

kirdikks

blogi1blogi10DSC_7499 copy blogi2blogi3 blogi9 blogi5blogi4

DSC_7418 copy DSC_7438 copy DSC_7473 copy DSC_7556 copy DSC_7581 copy blogi6DSC_7490 copy

DSC_7456 copy

Oma asu:

Neule Weekday (samantyyppinen täältä)

Korvikset H&M

Aurinkolasit Dolce & Gabbana / Synsam (saatu)

Farkut H&M (samantyyppiset täältä)

Kengät Gina Tricot (samantyyppiset täältä)

Laukku Balenciaga

// 

Tytön asu:

Paita 2nd hand Lindex 

Lappuhaalarit Lindex (saatu) (nämä)

Kengät Minna Parikka

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.