Argh!

Phuuuh, täällä on pakka ihan sekaisin, sillä omakotitalon, jonka suunnittelimme ostavamme, valmistuminen viivästyy reippaasti, hintaa tulee reippaasti lisää ja kaiken lisäksi päälle pamahtaa vielä yhtiövastike. Eli nyt olen hullun lailla yrittänyt löytää meille uutta unelmakotia ja yksi olisi ehkäehkäehkä plakkarissa. Enivei, nyt on aika haipakkaa ja vaikka luonnoksissa odottaa sata ja yksi keskeneräistä postausta, en ehdi yhtäkään viimeistellä. Alla vähän sneak peekiä mitä tuleman pitää. Yritän ehtiä viikonlopun aikana saada edes yhden aiheen ulos.

Ihanaa viikonloppua!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA ideakoru6 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 Comment

  1. tiinamarinaa says: Vastaa

    Argh voi ei! Tosi kurja juttu! Asuntokauppojen kanssa tuo on kyllä just tommosta säätöä toisinaan. Onnittelut siitä, että saitte asuntonne kaupaksi, mutta tuo on kyllä kurja takaisku. Toivottavasti uusi koti löytyy pian!

  2. No höh…Onpa kurjaa, ettei se uudiskohde natsannutkaan! Onko teillä nyt jo kova kiire omasta asunnosta pois? Ymmärrettävästi on stressiä, toivottavasti löydätte kivan uuden kodin ja muuttopäivät järjestyvät sopivasti!

  3. Voisitko laittaa ton kakun ohjeen?
    Osallistu kastehelmi arvontaan.
    Hyvää lauantai päivää sulle

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.