Kesän juhlat ja asukriisi?

Tajusin juuri, ettei meillä ole tänä kesänä yksiä ainuita häitä tai muitakaan juhlia. Muiden juhlia siis, tytön 1-vuotisjuhlat tietysti koittavat heinäkuussa. Mitään sen suurempia juhlamekkohankintoja en siis aio tehdä. Tytön asu on ehkä jo olemassa ja omakin taitaa löytyä jo kaapista (paitsi että aloin haaveilla tuosta alla olevan kollaasin Bruuns Bazaarin sinisestä pitsimekosta, ihan täydellinen). Keräilin suosikkini Booztin Crazy Deals -kesätajouspäivältä, joka siis on TÄNÄÄN. Aika tummanpuhuvia tänä kesänä meikäläisen mekkomieltymykset…

Äidille

kollaasi2

Zetterberg Couturen vihreä hihaton mekko // // Gannin vihreä silkkimekko // Vero Modan metsänvihreä peplum-mekko //

kollaasi1 Minusin viininpunainen mekko // Bruuns Bazaarin sininen pitsimekko // Diesel Womenin musta pitkähihainen mekko //

Tyttärelle
mekot

  Molon vekkihame // Benettonin vaaleanpunainen jakardimekko // Mini A Turen keltakuvioinen mekko // Livlin musta mekko //

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.