Norsujen puolesta

Olimme keskiviikkona tukemassa Tansaniassa norsunluunmetsästystä vastaan taistelevaa Team Rokkaa Koirakansa norsujen puolesta -tapahtumassa. Tytölläkin riitti ihmeteltävää, kun ympärillä pörräsi satapäin koiria. Parhaat kikattelut saavat tytössä muuten aikaan juuri koirien temput. Parasta antia Team Rokka -tapahtumassa oli hauska pikkupoliisikoira Jekku, joka haistaa rahan. Häneltä nähtiin parikin taidonnäytettä tapahtumassa.

Kannattaa tutustua kylmäpäisen Team Rokka -lauman toimintaan heidän nettisivuillaan ja Facebook-sivuillaan. Tiimi on saanut jo melkoisesti aikaan Afrikassa: salametsästäjiä on saatu nalkkiin ja poliisikoiratarhaa rakennettu uutterasti Tansanian kuumuudessa.

Ylpeänä voin kutsua noita tärkeää työtä tekeviä ihmisiä (ja koiria) perheeni jäseniksi. Paljon jaksamista teille, Maija, Toni, Rokka, Halo, Yoko ja Kipi. Kohta nähdään!

team

1 rokka
teamm teammp teammu teamrokk2 teamrokka3 copy teamrokka6 teamrokka55 teamrokka99 teamrokkaJekky teamrokkakoira teamrokkapikku teamrokkasuojelu teamrokksus teamt

2 Comment

  1. keittiön hana says: Vastaa

    hienoja kuvia

    1. Kiitos! Hieno oli kamerakin 😀

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.