Menoja ja meininkejä

Viime aikoina on ollut tekemistä enemmän kuin on ehtinyt tehdä. Ajanpuute näkyy suoraan kotona, joka on ihan hävityksen kauhistus. Siivoamisesta voi aina tinkiä, jos on muuta puuhaa. Viikon aikana olen ehtinyt innostua mahdollisesta uudesta kodistamme, leipoa ja kokkailla, kärsiä helteistä, nautiskella Suomenlinnassa piknikillä ja käydä ekaa kertaa HopLopissa.

kollaasiV

Olen parisen viikkoa testaillut Rawmixiltä saamaani blenderiä. Tästä on tulossa huomenna ihan oma postauksensa. Tuosta voimanpesästä kertoo hiukan tuo eka kuva, jossa näkyy kokoero vanhaan blenderiini. // Kävin piiitkästä aikaa maailman parhaassa kasvohoidossa Lauralla Dui Clinicissä, tämäkin blogiyhteistyön tiimoilta. // Dui Clinicistä sain mukaani paitsi hehkuvan ihon myös detox- ja ihoteetä. Minulla on meneillään henkilökohtainen iho kuntoon -kampanja ja nuo testaamani teet ovat osa ihon hellimistä. Dui-hoidosta ja teestä vielä lisää lähipäivinä täällä blogissa. Teepussin kyljessä kuvassa maaaailman parasta suklaakakkua – raakaa tietty. Tein tuon Tiian verkkopajassa ja lisäsin reseptiin vadelmavälikerroksen sekä raakavalkosuklaasydämet. Ai vitsit, että tähän jää koukkuun.

kollaasigg

Olenko jo sanonut, että rakastan toukokuuta. Olen. No, toukotyöt olivat ja menivät, mutta ihanat kuvat kukkaloistosta jäivät. Upea luonto ja lämpimät, eivät liian kuumat kelit saivat minutkin lähtemään usein ihan vain haahuilemaan puistoihin ja istuksimaan tytön päikkäreiden ajaksi puistonpenkille lehtiä lukemaan. Ihana, ihana, ihana toukokuu.

kollaasivv

Tyttö rakastaa istuksia kanssani viltillä pihanurmella ja ihan vain ihmetellä ympäristöä. Tuo kuva keltaisessa mekossa otettiin mummille, joka vietti syntymäpäiviään toukokuun lopulla. Saimme mekon ja maailman suloisimman mansikkahatun Lindexiltä. Kyllä näissä kelpaa hellepäivinä oleksia. // Vaaleanpunainen mekko saatiin myös Lindexiltä ja suunnittelin sitä tytölle yksivuotisjuhlien asuksi. Ihan käsittämätöntä, että kohta vietetään niitäkin. Vauvavuosi on pian historiaa. // Itse olen viihtynyt väljissä vaatteissa, kuten noissa H&M:n punaisissa pöksyissä. Tai viihtynyt ja viihtynyt, minähän tunnetusti kärsin helteistä ja ah, en voi sanoin kuvailla, kuinka helpottunut olen ollut viikonlopun viileämmistä keleistä. Tuntuu, että nyt voi taas hengittää.

kollaasie

Lähdimme lauantaina viettämään kesäpäivää ystäväpariskuntien ja -perheiden kanssa Suomenlinnaan. Tuntuu, että aikoinaan kesä ei ollut kesä ilman pariakin Suokki-visiittiä, mutta Jaakon kanssa emme jostain syystä ole saaneet aikaiseksi sinne lähteä. Tähän täytyy kyllä tulla muutos – tänä kesänä käydään kyllä kiertämässä muillakin saarilla. Ihanat lauttamatkat ja piknikit aurinkoisilla kallioilla kuuluvat kesä-Helsinkiin. // Suomenlinnan-reissun jälkeen lähdettiin kohti Hakaniemeä ja syötiin pika-dinnerit Kujassa. Sieltä matka jatkui ystävälle, missä odotti muiden muassa Odin-saluki. Olimme liikenteessä ihan koko päivän ja tyttö jaksoi älyttömän hyvin menossa mukana – kuten aina. Paljon uutta nähtävää, kuten ruuhkainen kauppatori, lauttamatka merellä, lapsikavereita ja…

kollaasig …ratikka-ajelu keskustasta Hakaniemeen. // Snapchat-filtterit ovat muuten takuuvarma hitti eri ikäisten lasten ja ihan jopa aikuistenkin keskuudessa. Sanoisin, että ihan must-sovellushankinta, vaikka ei koskaan aikoisi yhtään snäppiä julkaista. Meikäläisen sieltä löytää nimellä irenenaakka.
kollaasiu Sunnuntaina saimme taas uuden kokemuksen, kun veimme tytön serkkupoikineen Vantaan HopLopiin. Ihan huippupaikka: aikuisilta ja vauvoilta ei veloita mitään ja isommilta lapsilta pyydetyt hinnat ovat pieniä siihen nähden, kuinka hauskaa sisäleikkipuistossa taatusti on. Ei tuolla aikuisillakaan aika käy pitkäksi. Eräskin nainen kutoi samalla, kun lapset leikkivät ja meidän seurueen miehet remusivat liukumäissä ja muissa vempeleissä siinä missä lapsetkin. Saimme nauraa vedet silmissä, kun kolmivuotias kaahasi törmäilyautoilla ja karjui voittavansa kaikki, vaikkei kenelläkään muulla ollut mitään kilpailua meneillään 😀

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.