Ennakoi alessa

Kesäalet ovat parhaillaan käynnissä monessa paikassa, enkä ole malttanut pysytellä pois nettikaupoilta. Minusta alet kannattaa ottaa etenkin ennakoinnin kannalta eli hamstrata esimerkiksi syksyn varalle laadukkaat neuleet mukavalla alennusprosentilla. Kannattaa myös ilman muuta ennakoida kalliiden vauvan- ja lastentarvikkeiden tarve ja hankkia jo nyt esimerkiksi turvaistun tai -kaukalo, vaikka ihan just nyt ei tarvetta vielä olisikaan. Samoin nyt olisi oivallinen aika hankkia muksuille talvikamppeet alennuksesta. Meidän tyttö esimerkiksi kasvaa ihan samaa rataa meikäisen kanssa ja olenkin tiiraillut omaa neuvolakorttiani ennustaakseni tytön pituuden puolitoistavuotiaana. Kunnon säänkestävillä haalareillakin on sen verran hintaa, että ne soisi löytyvän alennusmyynneiltä vaikka sitten näin reilusti etukäteen.

Keräilin Elloksen alesta kivoimmat ja tarpeellisimmat lastenkamat kollaasiksi. Elloksen alessa on nimittäin vielä sellainen tärppi, että aletilauksesta saa vielä 25 prosentin lisäalen* koodilla 335473.

ellosale

Mintunvihreä HAALARI // Noa Noan vihreä TYLLIHAME // Ellos Shoesin valkoiset TARRALENKKARIT // Ellos Kidsin harmaa hapsu-COLLEGE// Ellos Kidsin kullanväriset HOUSUT // JaBaDaBaDon AUTO // Reiman harmaa TALVIHAALARI // Elodie Detailsin harmaa LÄMPÖPUSSI / musta LÄMPÖPUSSI // Elodie Detailsin kullanväriset RUKKASET // Twist & Tangon harmaa TAKKI // Didriksonin vihreä TOPPAHAALARI // Ellos Shoesin kullanväriset TENNARIT

Meillä on tuo musta Elodie Detailsin lämpöpussi ja se on ollut ihan ehdoton vauvahankinta! Syksyllä ja keväällä tytön on voinut sujauttaa sinne sisävaatteissaan ja talvella se on toppahaalarin kanssa pitänyt varmasti vauvan lämpimänä pitkien ulkopäikkäreiden ajan.

* Alennukset koskevat uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat), myös merkkituotteita. Alennus on voimassa 12.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin. Tarjousnumero: 335473

postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.