Kuin mummolassa

Kuvasin landereissun aikana kotitilamme maatilamajoituskäytössä olevaa taloa ja lupasin äidille, että vinkkaan täälläkin majoitusmahdollisuudesta tilalla esimerkiksi Pori Jazzien aikana. Porissa on kuulemma jazzien ajan suorastaan katastrofaalinen tilanne majoituksen suhteen, joten kannattaa harkita Harjavallassa asumista, jos on suuntaamassa jazzailemaan heinäkuussa.

Olen tosiaan itsekin taannoin tehnyt pintaremonttia tuossa majoituskäytössä olevassa piharivissä ja siellä tovin asunutkin. Tällä hetkellä taloon on haettu suloista, mummolamaista fiilistä. Täällä lisätietoa majoituksesta.

DSC_4994 kopiointi

DSC_4992 kopiointi DSC_4993 kopiointi
DSC_4998 kopiointi DSC_5001 kopiointi DSC_5003 kopiointi DSC_5004 kopiointi DSC_5011 kopiointi DSC_5014 kopiointi DSC_5015 kopiointi DSC_5016 kopiointi DSC_5020 kopiointi DSC_5021 kopiointi DSC_5022 kopiointi DSC_5024 kopiointi DSC_5027 kopiointi DSC_5029 kopiointi DSC_5030 kopiointi DSC_5034 kopiointi DSC_5035 kopiointi DSC_5036 kopiointi Naakan tila 10.10.2015 mustikat huurussa

4 Comment

  1. Ihana!!!

  2. Voi! Tämä postaus tuli kyllä kuin tilauksesta. Meillä on semmoinen tilanne, että minä ja mieheni päästäisiin porijazzeihin mieheni yhteistyökumppaneitten kautta lähes ilmaiseksi nauttimaan päivästä. (15.7)Syömään ja juomaan ja tietysti myös näyttiimaan esiintyjistä. Asumme itse Nokialla ja meillä
    on ihana tytär joka täyttää myös btw kohta 1v! Isovanhemmat tulisivat mahdollisesti häntä vahtimaan, mutta joudumme olemaan hänestä erossa melkein sen 26h, koska lähtö tapahtuu Nokialta. Aikomuksena olisi tosiaan se, että tulisimme takaisin shown jälkeen. Tämä olisi ensimmäinen kerta kun olemme tytöstä näin pitkään erossa kahdestaan. Kuinka lähellä Harjavalta on Poria?

    1. Harjavallasta on kyllä matkaa Poriin, ihan naapurikaupunki ei ole kyseessä. Autolla matka taittuu noin puolessa tunnissa, junalla taitaa mennä vartti. Miettikääpä sellaista vaihtoehtoa, että tulette koko poppoo Harjavaltaan, siis myös isovanhemmat ja vauva, jolloin teidän ei tarvitse olla niin pitkää aikaa erossa vauvasta 🙂

      1. Totta! Sitä juurikin mietin, että voitaisiin koko kööri lähteä! Eli nyt vaan järjestelemään asiaa! 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.