Oumph, mitä soijaa!

Etsiskelin eilen kaupassa näppeihini jotain vegeruokaa ja nappasin ihan sen kummemmin ajattelematta pakkasesta pussin jotain Oumph-soijatuotetta. Kotona tajusin, että kyseessähän on se Nyhtökauran haastajaksikin uutisoitu uusi ruotsalaiskeksintö.

oumph1

En suunnitellut lounastani erityisemmin: heitin Oumphit pannulle ja kaivelin ruokakaappeja. Sekaan kaurakermaa, kookoskermaa, soijaa, pippuria ja suolaa. Kylkeen ruusu- ja parsakaalia, joihin olen jäänyt ihan koukkuun sekä random-tomaattimangomelonisalsaa. Ihan täydellinen kesälounas! Jengi on kuitenkin kehitellyt ihan mahtavia reseptejä Oumphista (ks. täältä kohta ”Inspiroidu”) – täytyisi päästä itsekin testailemaan.

Kannattaa ehdottomasti kokeilla Oumphia, ellet vielä ole maistellut. En ole koskaan itse tykännyt kokata perinteisistä kuivista soijapaloista, sillä maku on vähän tympeä ja suutuntuma huono. Soijarouheesta olen saanut hyviä kastikkeita, mutta ne isommat palat eivät minun makuuni toimi. Ja rouheenkin olen tätä nykyä korvannut Quorn-rouheella. Mutta nyt ovat ruotsalaiset panneet parastaan ja saaneet aikaan aika täydellisen koostumuksen soijatuotteeseen.

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.