Ihana juhannus

Juhannus on meille epämökkeilijöille vähän sellainen jokavuotinen mitäs nyt tekis -pyhä. Monesti ollaan lähdetty Harjavaltaan, kun taas sieltä ihmiset ovat kaikonneet muualle. Ollaan myös jääty Helsinkiin ja muistettu, ettei sinne ainakaan kannata jäädä. Koko kaupunki kumisee tyhjyttään eikä ole mitään tekemistä. Tänä vuonna juhannus oli paras pitkään aikaan! Säät suosivat ja vapaapäivät käytettiin todella hyväksi: kokattiin ja levättiin. Käytiin Porissakin tsekkaamassa Yyterin uusi Helmi-ravintola ja Kirjurinluodossa jätskillä.

Nyt pyhät on vietetty ja alamme kuumeisesti suunnitella jo rakenteilla olevaa uutta kotiamme! Materiaalit ja kiintokalusteet pitäisi päättää nopeasti ja itse asiassa tänään lähdemme suunnittelijan pakeille miettimään lattiamatskuja ja laattoja. Ajattelin, että uudiskohde olisi helppo suunnitella mutta on tässäkin joutunut pähkäilemään.

Vähän vielä otoksia juhannukselta…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 Comment

  1. Kuvista huokuu ihana juhannustunnelma! Täällä kans yks epämökkeilijä, mutta maalle päädyttiin mekin juhannuksen viettoon. Olen seuraillut blogiasi sivusta, minulla myös vuoden ikäinen tytär. 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.