Kim K -kampaus

Kertoilin teille jokin aika sitten Irresistible Me -nettikaupasta saamistani klipsipidennyksistä (postaus täällä). Tuolloin Erika oli loihtinut minulle upean kiharapehkon klipsien avulla. Pyysin eilen siskon tukkahommiin toistamiseen ja pyysin häntä väkertämään hiuksiini Kim Kardashianin supertrendiksi tekemän lettikampauksen.

LETTIKAMPP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kampaus on siis niinkin yksinkertainen kuin kaksi hollantilaista lettiä, mutta mitä Kim edellä, sitä koko maailma perässä. Tyyli on siis simppeli, mutta itse olen hiusten kanssa melkoisen kömpelö enkä taida edes teoriassa tietää, miten hollantilainen letti tehdään. Yhden ranskanletin saan vaivoin omaan päähäni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Extrahaastetta kampaukseen toi se, että oma karvani ei oikein riitä näyttävään lettikampaukseen, joten sekaan siis lisättiin klipsipidennykset. Erikakin sai vähän pähkäillä, miten klipsit saadaan piiloon letin alle, mutta väkerrys palkittiin ja sain ihan täydellisen Kim K -kampauksen. Mikään Helppo arkikampaus -postaus tämä ei siis ole, mutta pieni vinkki teille keskipitkähiuksisille! Klipseillä saa aikaan paitsi tuuheutta, kun tukkaa pidetään auki, mutta myös näitä trendikampauksia, joihin oma kuontalo ei ihan yllä. Ainakin jos lähipiiristä löytyy näppäräsorminen tukkataikuri. Mitäs pidätte?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

lettikampausvika copy

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.