Punainen helleherkku

Ai että, tuo punainen paholaiseni on kyllä yksi kesän parhaista jutuista. Olen laittanut sen jo alkuunsa aika koville ja antanut sen jauhaa monet raakakakkupohjat ja -massat, jäiset mansikat pirtelöihin ja kasvikset keittoihin. Tässä aikaisemmassa postauksessa enemmän infoa tuosta keittiöni lempparikojeesta.

rawmixalennus

Alkuviikosta lupasin kylään tulleelle siskolle ihanan makean helleherkun. Pitkän korianterikauden jälkeen nappaan nyt kaupasta mielelläni mukaan minttupuskan ja mussutan lehtiä ihan sellaisenaan. Mietin millaisen kylmän juoman voisin pyöräyttää mintusta ja päätin yhdistää siihen vesimelonia ja pakastemansikoita. Yli jääneet pirtelöt kaadoin mehujäämuotteihin ja söin seuraavana päivänä terveellistä ja herkullistä jädeä.

rawmix8

Rawmixin tarjoama kymmenen prossan alekoodi Mutsien lukijoille (mutsie10) on muuten vielä voimassa! Jos olet vailla kunnon blenderiä, kannattaa käyttää koodi hyväksi. Verkkokaupassa näyttäisi olevan tarjolla uutta mallia, joka on freesimpi ulkonäöltään kuin vanha.

rawmix rawmix4 rawmix7 rawmix88 rawnux2

Näihin tuli:

Puolikas pieni vesimeloni

100 grammaa pakastemansikoita

1 desi tuoretta minttua

1/2 desiä koivusokeria

rawmixmehujää

Seuraa blogiani Facebookissa ja Bloglovinissa! Instagram ja Snapchat: irenenaakka

2 Comment

  1. Tykkääkö Sipe näistä herkuistasi? Tai oletko tehnyt hänelle joskus erilaisia omia? Syökö hän jo kanssanne samaa ruokaa? 🙂

    Sipen ruokapostaus kyllä kiinnostaisi, kun meillä neidin syöminen oli niin olematonta ekat 1,5 vuotta…

  2. Mihin asti tuo alekoodi on voimassa?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.