Kesäkimma

Tämä perhe ottaa kohta suunnaksi Satakunnan: isä ajaa onnellisena uudella autollaan, tyttö torkkuu uudessa turvaistuimessaan ja äiti sohii epätoivoisena meikkiä naamaansa, vauvan taustapeiliä apunaan käyttäen, sillä aikomuksena on vain kipata nopeasti typy isovanhemmilleen ja lähteä aikuisten kesken jazzeille.

Saa nähdä, mitä illasta tulee, sillä tarkoituksena olisi, että isovanhemmat saisivat tytön keskenään ihan iltaunille asti. Plan B otetaan toki käyttöön, jos ilta menee ihan itkuksi: iskä porhaltaa uudella autollaan tytön luo ja äiti jää riekkumaan ystäviensä kanssa Porin yöhön. Toivottakaa onnea, ettei tarvitse siirtyä plan B:hen.

Ihanaa jazz-viikonloppua meikäläisille ja teille, joilla on samat viikonloppusuunnitelmat!

Kesäkimmalla yllä seuraavaa:

zara1 zara2

Mekko Zara

Aurinkolasit Lindex (saatu)

Housut H&M

Kengät Lindex

4 Comment

  1. Hyvää jazz-viikonloppua siis. Pidetään peukut ja varpaat pystyssä, että plan b ei oo tarpeellinen! Heh!

    1. Jes kiitos! Ei onneksi tarvinnut siirtyä b-suunnitelmaan 😀

  2. Söpö kesäkimma! Täällä jää jazzit tänä vuonna väliin, vaikka Porissa ollaankin. Vieressä tuhisee torstai aamuyöstä syntynyt poikavauva, 3184 g ja 50 cm 🙂 Laskettu aika olisi ollut 17.7. ja vastoin odotuksiani tumpsahti poju maailmaan hieman etukäteen, olin varma että yli mennään ja pitkälle.. On ollut mukava seurata blogiasi ja pysyn varmasti myös jatkossa lukijana. 🙂

    1. Oi paljon onnea! Onpa samaa kokoa kuin meidän vauva oli syntyessään ja sama laskettu aikakin 🙂 ensi vuonna tekin varmasti pääsette taas jazzailemaan halutessanne? 🙂

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.