Jazz-asu

Pukeuduttiin typyn kanssa jazz-katukierrokselle lauantaina vahingossa samaan sinimustaan tyyliin. Päälläni oleva hame on niitä Mangon alelöytöjä. Tykkään hameesta hirveästi, mutta se on jotenkin hirveän vaikeasti yhdistettävissä oikein mihinkään. Järeä matsku vaatii melkein pakosti parikseen siroja sandaaleja. Minusta sen kanssa ei sovi mikään takki, joten vähän jouduin hytisemään ohuessa puserossani.

jazzitasuporijazzasu4Lainaan usein Harjavallassa käydessäni äidin Diana-sormusta. Se on niin kaunis! Olemme molemmat Diana-faneja.  porijazzasu2 porijazzasu3 Äidin asu:

Hame Mango (TÄMÄ)

Paita H&M

Kengät äidin vanhat (samantyyppiset TÄÄLTÄ/TÄÄLTÄ)

Laukku Balenciaga

Lusikkasormus Ideakoru

jazzitepa

Tytön asu

Neuletakki Lindex (saatu)

Paita ja kengät Lindex

Housut H&M

Postaus sisältää mainoslinkkejä

3 Comment

  1. Kiva kokonaisuus, hame sopii mieleistäni hyvin paidan kanssa 🙂

    Mitä mieltä olet Alexander Wangin Rocco laukusta? Onko kamalan painava tai helposti muodon menettävä? Onko jotain muita huonoja puolia, esim. näkyykö nahassa helposti käytön jäljet?

    Itse ihastuin laukkuun ja nyt olen miettinyt tilaamista mutta luin purseblogista, että saattaa helposti menettää muodon ja olisi aika painava niin kyselen sen takia.

  2. Moikka! Ei liity tähän aiheeseen, mutta haluisin kysyä sulta kuinka paljon söit sinkkiä raskausaikana? Sain aikoinaan vinkin sun blogista ja aloin syömään sinkkiä ihooni. Nyt olen raskaana ja iho on välillä melko huonossa kunnossa. Luin että max. annos sinkkiä raskaana ollessa olisi 25mg. Aiemmin söin enemmän, ja uskon että se hieman auttoi.

  3. Moikka! Mistä äitisi Diana-sormus mahtaa alunperin olla peräisin? 🙂 I-ha-na! T. Kolmas Lady Di -fani

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.