Lomatunnelmia

Miekkosen viiden viikon kesäloma starttasi tosiaan perjantaina ja nyt on meikäläinenkin ihan lomafiiliksissä, vaikka tässä onkin ”lomailtu” jo reilu vuosi. On kuitenkin aika mahtavaa, kun arkiviikot kaksin kotona lapsen kanssa vaihtuivat nyt hetkeksi perheen kanssa yhdessä olemiseen ja tekemiseen. Lähdimme aamupäivällä kohti Seinäjokea, missä käymme tsekkaamassa asuntomessut ja yöpymässä omppuhotellissa. Toivon mukaan ehdin kiertää muutamat kirppikset ja ehkä lounastaa keskiviikkona jossain ihanassa rannikkoravintolassa kotimatkalla. Tässä vähän fiiliskuvia landelta, huomenna tai viimeistään ylihuomenna tulossa blogiin messujuttuja!

kesä16nm

kesä16 kesä16a kesä16b kesä16bn kesä16er kesä16fgh kesä16g kesä16gj kesä16h kesä16hy kesä16j  kesä16o kesä16r kesä16rgh kesä16t kesä16tt kesä16v kesä16yt

2 Comment

  1. Kannattaa ehdottomasti kävästä Seinäjoella emmas ja mamas- putiikissa! Löytyy netistäkin, sisustusliike ja aivan valloittavia lasten”juttuja”. Siinä vieressä on myös kirppis ja toinen myös ihan kiven heiton päässä (ellei jopa kolmaskin jo). Tervetuloa Seinäjoelle!

  2. Niin upean näköinen miljöö!! 🙂 ja toi on kyllä ihan parasta kun saa koki perheen kesken lomailla vaikka itse olisi ”lomaillut” kotona jo vaikka kuinka kauan! Ihanaa loppukesää teidän perheelle!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.