Nyt kannattaa synnyttää 29. elokuuta

Bloggaajan sähköposti täyttyy aika haipakkaa erilaisista tiedotteista, mutta niihin innostuu tarttumaan vain harvoin. Nyt meiliin pamahti sen verran mielenkiintoinen juttu, että kiinnitti heti huomioni ja ajatellin infota teitäkin.

Nimittäin. Suosikkimarkettini Lidl lahjoittaa kaikille Suomessa 29. elokuuta tänä vuonna syntyville lapsille lahjoitetaan Lidlin omista tuotteista koostuva, noin 50 euron arvoinen vauvapakkaus. Pääosassa paketissa ovat syyskuun lopussa myyntiin tulevat Organic Cotton -vauvanvaatteet, jotka on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta (Global Organic Textile Standard kertoo sosiaalisesti ja ekologisesti vastuullisesta tuotantotavasta). Tuo 29. elokuuta on valikoitunut päiväksi, sillä Lidl Suomi viettää tuolloin 14-vuotispäiväänsä. 15. elokuuta avautuvalta kampanjasivustolla lidlvauvapakkaus.fi löytyy tilausohjeet.

haipak

Eli siinäpä pieni porkkana sitten synnyttää juuri tuolloin 29. elokuuta. Lidliltä ei harmi kyllä herunut muita kuvia kuin yllä oleva tuosta uudesta vaatemallistosta eikä vauvapakkauksen sisällöstä muutenkaan, mutta kyllä minä ainakin laittaisin tilauksen menemään, jos sattuisin tuona päivänä uutta elämää maailmaan pyöräyttämään. Tuon yhden ainokaisen kuvan perusteella mallistosta löytyy ainakin bodysuosikkejani eli neutraalinväristä kietaisumallia.

Vauvapakkaus on mahdollista saada itselleen myös Instagram-kuvakisan kautta, jos beibi ei suvaitse syntyä määrättynä päivänä. Liiteri nimittäin arpoo kampanja-aikana 15.8.–30.9. viikoittain yhden vauvapakkauksen kisaan osallistuneiden kesken. Arvontaan voi osallistua julkaisemalla kuvan omasta (koska tahansa syntyneestä) vauvasta Instagramissa ja lisäämällä kuvatekstiin merkinnät #vauvapakkaus ja @lidlsuomi.

 

 

 

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.